Tagged? Jom Main.. hahaha...

Salam..

Hehe.. update later.. now let's play tagged! huhu.. ni redoks dah tagged aku lak.. kene la aku play.. huhu.. sapot sket bangsa kita.. mad.gifJiggle_jiggle__dance_.gif

So, kat sini aku start la ek.. mule2 tgk rules then terus to the game..


Rules & Regulations:
Each player of this game starts out by giving 6 weird things about themselves. People who get tagged need to write in a blog of their own 6 weird things as well as state the rules clearly. In the end, you need to choose 6 people to be tagged and list their names. After you do that, leave them each a comment letting them know you tagged them and to read your blog!

6 mende pelik mengenai aku.. (6 werd facts about tokapi) ignore.gifbouncyactive.gif

1.Math vs History
Aku budak aliran sains mase skolah tp x score plak subject science.. instead aku lagi suka subjek sejarah ngan geografi... aku lg suke bace buku sejarah 100-200 pages dr buat latihan matematik 5-6 muka surat
laughing-emote.gifmany-thanks.gif

2. Kerja betul vs Kerja main2
Kadang2, mase aku wat keje yg betul2 (cth yg assignment,projek) susah sgt aku nak wat.. research jd malas, coding jd malas, try n error lg malas.. tp kalo wat keje2 yg atas minat sendiri, rajin plak aku.. spend masa 4-5 jam just ntuk mende2 kecik.. sanggup research, try n error.. (cth, design blog, friendster, winamp status, forum.. blablabla lg mende2 lagho..)Science_H._Logic__omg_.gifheadache2.gif

3.Keputusan : Planned vs Spontaneous
Keputusan yg aku buat selalunya berubah2... kdg2 mende yg planned dlm masa seminggu tu jadi mende lain sbb aku lg suka ikut gerak hati pada saat2 terakhir.. kdg2 sgt spontan.. cth, kalo aku kate plan x nak gi mane2 ari cuti, tp kalo terdetik sket nak pegi.. jadi.. jalan je..idea.gif

4. Online vs Realiti?
Hehehe.. kdg2 time online ni aku rasa senang sgt nak sembang ke, chat ke, melawak ke.. especially ngan gurls.. tp kalo betoi2.. hahaha.. jgn harap la.. aku jenih diam ekceli.. tambah2 lagi ngan kaum hawa.. sbb tu nmpk aku jarang2 rapat ngan kawan2 pompuan, x kira satu kelas ke, satu group ke.. kalo dah darurat sgt, baru bleh.. hehe.. mende ni senanye perasaan segan.. smp kdg2 nak tgk face to face pon x leh.. bukan nyer sbb sombong, tp mmg sebab segan, gementar, dll..shocked.gifrunaway.gif

5. Bilik...
Hahaha.. tah nape aku suke tutup pintu bilik... ade org ke, x de org ke.. aku suke je tutup pintu bilik.. tatau nape... huhuhu.. eh, pelik ke ni?Jiggle_jiggle__dance_.gifp.gif

6. Buku
Aku sorg peminat buku.. x kire la buku apa pon.. nampak best je, kalo ade duit, aku beli.. aku suke sgt nak tau isi kandungan buku tu.. tp yg peliknya, setiap kali aku baca 10-20 page, aku akan stop ntuk jangka masa lama (5-6 bulan) sblm start bace balik.. tatau nape... aku pon pelik.. buku beli banyak, tp nak bace idoknyer... bile dah nak expired buku, baru nak baca.. isk isk.. selain dr tu aku ske baca Mastika.. huhu~LOL-XDDDDD.gifBattletoads_are__AWESUM__cool_.gif

Ok, ikot peraturan aku kene tagged org len plak kan.. so ni target aku.. :

Sniper_Emoticon_by_Pitchit.gif

1. Jijy
2. Cruxidex
3. Poad
4. Lati0s
5. Miss Sha
6. Kak Moon

(org len selain kat atas ni pon bleh.. aku letak nama 6 tu sbb ikut rules je.. x kesah, sape2 pon nak, main je.. kire aku tagged semua org yg bace blog aku ni la.. hehehe..winking-razz_.gif )

Harap2 la derang pon nak main mende2 ni... hehehe..Winking_my_grin__D_.gif


Hahaha.. rasenye takat ni je la kot... tgk bape ramai nak main bile aku tagged.. okey.. chow chin chow...wavey.gifYou_are__1_animated.gif

Wassalam..

ps: haha.. x tau nak kata apa dah.. tawakkal ja la.. wink.gif Come-here-baby-cakes-_wink_.gifWhere-in-the-world-is-matt-.gif

Comments

Popular posts from this blog

Tafsir Pimpinan Ar-Rahman

Sudah jauh daku mencari...

Another Year.... 2017