Namewee Butthurt?

Salam,

Babi Setan
Namewee buat hal lagi. Kali ni dia 'fuck' Utusan. Alasan dia orang yang tulis artikel tu judge filem dia sebelum tengok.


Apa yang aku nampak mamat Namewee celaka ni tersangat laaaa perasaaaaannnnnn..... Dia ingat orang tu buat review buruk untuk filem dia, sedangkan apa yang orang tu cakap ialah dia memang takmau pi tengok filem tu sebab kelakuan Namewee sebelum ni. Ni artikel asal dalam utusan :



Tengok! Dalam artikel tu mana ada dia kutuk pasal filem nasi lemak tu? Ada dia kata filem tu tak bagus? Dia pun tak berani kata macam tu (dia tak judge!) sebab dia tau dia tak tengok lagi dan nampak gayanya memang dia tak akan tengok. Apa yang dia bagitau adalah sebab-sebab dia tak akan pi tengok cerita tu sebab apa yang mamat tu dah buat melukakan hati dia, sama jugak dia melukan hati aku dan hati orang Melayu yang lain.

Cuma mamat Namewee ni je perasan lebih. Sakit juboq apa tah bila orang tulis dan cakap pasal dia. Masa dia maki orang dia ingat orang tak sakit hati ka??  Perasan ada Ijazah Mass Comm. kunun. Nah kanin* bu cheeb*i la sohai!

Memang Namewee babi ni aku meluat sampai mati. PM Najib toksah dok pi buat baik la dengan babi ni. Ini jenih penipu punya. Support 1Malaysia kunon tapi kutuk2 bangsa Melayu. Tuduh orang bukan-bukan tanpa baca dan faham betul2 apa yang orang tulis. Jenis macam ni depan kita baik, belakang kita ada ja helah dia nanti. Babilah kau Namewee! F**K YOU Namewee!

Comments