Thursday, May 07, 2009

Jinbara - Patri [Jom Karaoke Version.. hehe]

Salam..

Nak kongsi lagi lagu.. kali ni lagu dari Jinbara, Patri tajuknya.. lagu ni kalau didengari memang layan laa... hehe.. ni aku letak versi Youtube yang boleh buat karaoke.. camna? Just set audio/speaker kanan bagi kosong dan buat audio/speaker kiri jadi penuh.. maksudnyer.. tutup sound sebelah kanan, bukak sound sebelah kiri bagi full.



Hehehe.. dah tak perlu nak pi ke pusat karaoke lagi.. dekat Youtube pon boleh. Terima kasih kepada teknologi yang digunapakai youtube sampai skang ni flv file yang dihasilkan pon dah pakai stereo dan dual audio channel. Jimat sikit la bagi kaki-kaki karaoke...

Tu saja la.. hehehe... nanti aku update lagi hal-hal lain.. insya Allah.. layan dulu okey..

Wassalam...

p/s : baru penah pi karaoke sekali... hahahaha... pasni bleh praktis dulu kat youtube kalau nak pi lagi... ;p

No comments: