JALUR GEMILANG!

Assalamualaikum...


JALUR GEMILANG TIDAK SEHARUSNYA DIKIBARKAN SECARA TERBALIK!!! WALAU DALAM APA JUA KEADAAN SEKALIPUN, SEKIRANYA ANDA TIDAK BERPUAS HATI DENGAN KERAJAAN, JANGAN SAMPAI MEMBUAT TINDAKAN BODOH SEPERTI MENGIBARKAN JALUR GEMILANG UPSIDE-DOWN KERANA IA MENGGAMBARKAN PENGKHIANATAN KEPADA NEGARA!!! KIBARKAN JALUR GEMILANG DENGAN BETUL TANDA CINTAKAN TANAH AIR!!

SSEBAGAI BANTAHAN TERHADAP "IDEA  DAN KEMPEN GILA" GILA TERSEBUT, SILA KIBARKAN JALUR GEMILANG DENGAN CARA YANG BETUL DI BLOG ANDA. INI BUKTI KITA CINTAKAN NEGARA WALAU DALAM APA JUA KEADAAN. JANGUN CAMPUR ADUKKAN ISU POLITIK SEMPIT DALAM KESETIAAN KEPADA NEGARA!!!

Wassalam..

Comments

Che Eduardo said…
Saudara,

Salam Sejahtera.. Saudara beri salam; saya tak boleh balas kerana Che bukan Melayu; malah bukan Islam sekalipun. Tetapi, tak kisahlah.. Dalam hal ini lebih penting line kedua lagu keramat Negaraku: Tanah tumpahnya darahku..

Saya minta jasa baik saudara minta rakan-rakan lain turut serta. Kita lawan asakan mereka yg tak mengenang budi dan sudah hilang taat setia dan rasa cinta kpd negara kerana ketaksuban politik.

Ikhlas,
Che
Tokapi said…
Salam Sejahtera che..

Terima kasih atas buah fikiran che dalam hal ini. Kita harapkan para generasi muda tidak terus termakan dakyah bermotifkan politik untuk merosakkan lambang kedaulatan Negara..

*Thx for visiting my page..

Popular Posts