Disember mai dah...

Salam..

Heheee.. sedaq tak sedaq Disember dah mai balik noo... sebenaqnya, bulan Disember ni merupakan bulan yg penoh bermakna buat aku.. boleh kata penting la bulan Disember ni... salah satunya adalah 1 Disember, 24 thn yg lalu.. kalau x dak hari tu, rasa-rasa aku x dak la kat dunia ni.. hehe.. itulah hari mak ngan bapak aku diijabkabulkan... hehe.. so selamat menyambut hari ulang tahun yg ke 23 yer kat mak ngan bapak.. semoga berbahagia hingga ke akhirnya.. hehee..

Dan lagi, tarikh 1 Disember ni gak dikongsikan dengan kelahiran blog aku neh.. dah masuk 4 tahun dahhhh.. hahaa... mula menulih dalam ni pada 1/12/2003, tak sangka plak bleh menulih lagi sampai la ni dalam ni... start dr zaman masuk U, sampai la zaman gheja la ni.. hehe.. kawan2 pon ramai yg aku kenai bila depa dok baca blog ni.. so aku nak ucapkan terima kasih la kat kawan2 yg sudi luang2kan masa kosong hampa ntuk mai baca blog aku ni nooo.. heheee....

Dan sememangnya ada lagi 2-3 event yg aku rasa penting dlm hidup aku mahupon famili aku akan terjadi dalam bulan neh.. cuma ntah la, takut alert dengan tak alert jaa.. harap2 alert la noo... dan sebagai mengakhiri post kali ni, aku post satu lagu yg mana ada drama dia kat tv2 tiap2 malam.. drama dia haram aku x ikut pon, cuma dok syok lagu dia jaaa.. so aku post la noo...

Kau Masih Kekasihku..

Jauh di lubuk hatiku
Masih terukir namamu
Jauh di dasar jiwaku
Engkau masih kekasihku

Tak bisa ku tahan laju angin
Untuk semua kenangan yang berlalu
Hembuskan sepi
Merobek hati

Meski raga ini tak lagi milikmu
Namun di dalam hatiku sungguh engkau hidup
Entah sampai kapan
Ku tahankan rasa cinta ini

Dan ku berharap semua ini
Bukanlah kekeliruan seperti yang kukira
Seumur hidupku
Akan menjadi doa untukmu

Andai saja waktu bisa terulang kembali
Akan kuserahkan hidupku di sisimu
Namun ku tahu itu takkan mungkin terjadi
Rasa ini menyiksaku
Sungguh-sungguh menyiksaku




Jadi sekian dulu..

Wassalam

Haaaa.. itulah dia... yg tersirat dah dipersuratkan.. lol

Comments

Popular posts from this blog

Tafsir Pimpinan Ar-Rahman

Sudah jauh daku mencari...

Another Year.... 2017