Thursday, November 17, 2005

Aris Ariwatan - 1234

Salam...

Hehehe... dah lest post lagu dah time cuti skang...sbb pc nih aku dah install flash..wuhuhu.. Lagu pilihan kali ni, lagu Aris Ariwatan. Lagu ni mmg best... seni kata nasihat belaka.. ni lagu tuh, jom dengaq..huhuh.. =P

Aris Ariwatan - 1234

Satu... kasih nan abadi
Tiada tandingi DIA yang satu

Dua... sayang berpanjangan
Membawa ke syurga kasihnya ibu

Tiga... lapar dan dahaga
Rela berpayahan setianya ayah

Empat... mudah kau ketemu
Berhati selalu beza antara
Kasih dan kekasih

Ibu ku ingat dahulu
Menyisir rambut ku kemas selalu

Ayah menghantar ke sekolah
Bergunalah ilmu bila dewasa

Sayang dengar lagu ini
Untuk kau sandarkan buat pedoman
Jangan manis terus ditelan
Pahit terus dibuang... itu bidalan
Harus kau renungkan

Andai kau beroleh bahagia....
Ingat itu bukan...untuk selamanya
..

Andai kau dalam sengsara.....
Itu bukan....untuk selamanya..

Hidup ini sementara...
ohoohoo...hoooo..
Hidup ini sementara....


--------------------------------------------------------------

------------------------------------------------------

Ok..ni je... :)

Wassalam...

Nampaknye lagu ni ditujukan khas ntuk mereka yg bergelar anak...siape sini bukan anak? Inilah nasihat yg kita perlu ikuti... td aku tgk berita kat tv, ade sorang mamat tu pukul mak ngan bapak dier pasal kene marah kuatkan suare tv...lps tu mak die meninggal sbb kene pukul tuh,die bwk arwah gi campak kat gaung...setan la bdk tuh...isk..kalo la ade depan aku, mau je aku tumbuk2...

No comments: