Ngekekekeeeeheheukhukhukk...

Salam..

:P lalalaa..best dak tajuk? hukhukhukhuk...

Ermm..aku dah sampai Kulim dah la ni..smp td pagi kat Butteworth naik ketapi...huhuhu, best~best... apa yg best aku sendiri pon x tau... yg pastinya best.. huahuahau...lalalal~~

Huuu..balik kali ni ada surprise lg..kalo aritu bapak aku beli moto baru, kali ni balik, tgk rumah aku tgh dok renovate..wahahaha..tekejut gak aku sbb x sangka plak plan nak renovate ni dibuat dlm masa terdekat... dgn ter'renovate' nya umah aku nnt, aku nnt ade bilik sendiri.. dah x kongsi ngan adik aku dah.. ahahaha..tp bilik baru aku tu kecik...lg kecik dr bilik kat cendekiawan..maklumlah..tu bilik stor sebenaqnya... saja aku bg adik aku bilik 2nd tu sbb bilik tu luas, sesuai dgn dia yg nak amik peksa nnt.. biaq dia selesa blajaq.. takmo jd cam aku dulu.. blajaq x tentu hala..hahahaha.... aku x kisah..asai ada tempat tidoq dah ok..huuu lgpon aku menjadi penghuni cendekiawan yg setia.. ( oh cendawan ku..lalala :P )

Owh..owh..aku rasa rugi ja copy AOE III masuk external...sekali x leh install..archive corrupt..wtf~! hampesh.. lps tu aku ngan perasan g geram, terus memecut moto lalu membeli cd... huhuhu.. amik melayang aku rm 15, 3 cd punya pasai.. ahahaha..rugi tol...isk isk... adeh.. =.=~ nak wat camna.. dah geram sgt..tibai ja la, huhuhukhukkhukkkhukk... tp mmg best main AOE III ni.. satu kepuasan.. wahahau.. tp nak main pon x sedap sbb rumah tgh semak giler.... sabaq..lps raya layan puas2.. muaahahah...

k la.. ni ja kot.. nnt kalo aku rajin nak tulis, aku tulis.. lagu mmg x dak kot time cuti nih.. x bwk peralatan secukupnya...mwahahahaha..ok..

Salam

Owh.. hmmmm... ok... :-|

Comments

Popular posts from this blog

Tafsir Pimpinan Ar-Rahman

Sudah jauh daku mencari...

Another Year.... 2017