Sunday, May 15, 2005

Aaaa?

Salam...

Aaaa? huhu..camni la hidup aku minggu nih....jd pelik semacam saja...tu yg lama gak x post hehe..hampeh tul..ermm...minggu ni aku asyik download nasyid international saja...bukan apa, kekadang best plak dengaq nasyid paka arab nih..yg best antaranya muhammad al-husayan ngan ahmad al-hajry...perghh..mantap la suara depa...depa ni dua² asai kuwait...

Humm..lps tu la ni aku dok main game Rome: Total War...ahaha..masyuk gak ler..main dia bukan semata² perang, tapi kena ada strategi politik semua...best woo...memula ingat x leh install nak pi tukaq cd lain laa, sekali cina tu bg aku cd yg version baru punya...dia kata cd baru ni mesti leh install..huhu..btui laa..dah bleh install, trus bleh main...tp kan, kwn aku pon beli yg version baru ni, dia punya x leh main..nak kata komp dia x power, dia pakai P4-2Ghz (aku AMD Athlon 900 Mhz jer)...kalo kom aku bleh main, kom dia mesti main...RAM pon sama gak ngan aku..cuma GC dia saja kot 64...tp tu bukan satu problem aku rasa..Installer dia rosak gak kot...harap² lps tukaq bleh la main...

Yayaya..apa lagii...aa...hari ni sepatutnya aku poi tgk Asian Festival Of Speed kat Sepang, but somehow aku rasa *MALAS*...adeh lerr..dah la tiket dpt free, tp x pi lak...apa laa aku nie..hampes btui laa...yg pi td, radin ngan paan ngan jijy kot...x pa laa..hgpa pi la..nnt tangkap gambaq amoi tuh byk², balik nnt aku nak tgk..hehehe..

Study?? apa kebenda tuh?? ni ler yg aku tgh pening nih...kosong tul jiwa aku...x bleh nak study...jadi kosong..arghh...hampes..hampes..hampess...i'm goin' to be crazy thinkin' about study...arghh..!!!!

Well, semalam birthday mak aku.....Happy Birthday mom...semoga panjang umuq, murah rezeki dan dirahmati Allah.

Abih ler...ni saja kot...aaa..sat satu lagi...

------------------------------------------------
You And Me - Lifehouse

What day is it? And in what month?
This clock never seemed so alive
I can't keep up and I can't back down
I've been losing so much time

Cause it's you and me and all of the people with nothing to do
Nothing to lose
And it's you and me and all of the people
And I don't know why, I can't keep my eyes off of you

All of the things that I want to say just aren't coming out right
I'm tripping on words
You've got my head spinning
I don't know where to go from here

Cause it's you and me and all of the people with nothing to do
Nothing to prove
And it's you and me and all of the people
And I don't know why, I can't keep my eyes off of you

There's something about you now
I can't quite figure out
Everything she does is beautiful
Everything she does is right

Cause it's you and me and all of the people with nothing to do
Nothing to lose
And it's you and me and all of the people
And I don't know why, I can't keep my eyes off of you
and me and all of the people with nothing to do
Nothing to prove
And it's you and me and all of the people
And I don't know why, I can't keep my eyes off of you

What day is it?
And in what month?
This clock never seemed so alive



------------------------------------------------
NI lagu drpd Lifehouse...ermmm lagu ni jadi lagu tema ntuk Smallvile seson 4 ep 18 -Spirit (yg time Chloe jd prom queen..hehe..) Lifehouse wat persembahan kat prom tuh....so layan la yer..

Okler....Wassalam..

No comments: