Yes..Special Semester is ON!!

Salam...

Dah dekat seminggu aku balik uniten sbb buat special sem....hurmmm...aku amik 2 subjek, discrete structure ngan world civilization. Well, stakat ni semua masih under control...x dak lg problem yg besaq....walaubagaimanapun, aku ni cam biasa laa..lemah sket dlm math ni, so cam x bleh blah saja discrete tuh..tp cam org kata laa..di mana ada kemahuan, di situ ada jalan...harap² aku jumpa la jalan tuh...

Ermm..patutnya aku post menda nih lg awai dr hari ni...tp nak wat camna, line internet aku baru masuk semalam...kami dah apply hari isnin, tp dpt khamis...org lain yg apply lambat dari kami pon dpt dulu..so dengan rasa separuh marah, aku suruh fairuz call KMC, tanya tgk apa problem dia...sekali depa ckp, patutnya 25 hb dah masuk...huh...tp awat tak masuk lagi? persoalan tu diabaikan sbb lps call saja, teruih depa open port yg kat rumah kami tu...so x yah la kami nak bising² lagi...TQ ler KMC...

Huuu(?)..nampaknya special sem kali ni x mcm dulu...internet nampaknya cam biasa dan bukan 24 jam...aku ingat lg dulu, kalo time special sem internet sampai 24 jam...tu yg best nyer special sem dulu...tp la ni depa x wat camtu lak...mungin dulu tu depa saja nak test kot.. -__-" kalo btui camtu tak kisah laa...tp mintak² la depa buat 24 jam ntuk semester yg akan dtg ni...sewa pon dah naik...takkan servis internet takleh upgrade sket kot...kan?

Hurm (erkk?)..k la..tu saja aku nak mengarut hari ni... x reti nak mengarut apa dah...okeh..slamat semua...!!

Wassalam

Comments