Posts

Showing posts from January, 2013

Terukir di bintang...

Image
Assalamualaikum

Aku memang suka lagi Yuna ni... Tapi versi Aizat yang dinyanyikan dalam AJL semalam memang agak awesome!

Ditepek untuk diabadikan kat blog ni dan ditujukan buat insan tersayang :)


"Terukir di bintang tak mungkin hilang cintaku padamuu..." 

;)

Wassalam

Tahun Baru... 2013!

Image
Assalamualaikum 
Lama betul tak dikemaskini. Post terakhir 22 Oktober 2012. Sekarang dah 3 Januari 2013. Maknanya dah hampir 3 bulan dan dah masuk tahun baru... baru nak kemaskini.. Hehe...
Rasanya terjadi malas nak kemaskini ni sebab ter'delete' picasa album dalam phone android. Rupa-rupanya, bila kita delete yang tu, semua gambar dalam blog pon terdelete sama. Dia ada auto-sync antara phone ke blog dan blog ke phone yang telah di'enable' secara default. Aduh! Koleksi 9 tahun foto, imej dan screenshot dalam blog ni turut sama terhapus!
Bagi sesetengah orang, 'its no big deal', tapi bagi tuan punya diri ini, ia umpama kehilangan memori dan kenangan yang tidak bernilai ternilai. Apatah lagi dengan koleksi yang begitu lama tersimpan hilang dengan sekelip mata.


Apa pun, life goes on. Sekiranya anda terjumpa page dalam blog ini yang dah takde gambar tu, maksudnya ia telah ter'delete' macam yang diterangkan kat atas. Setakat tulisan ini dicatat, masih belum…