"Anwar Ibrahim biseksual dan ada hubungan sulit dengan Shamsidar" - Datuk K.S Nallakarupan

Assalamualaikum,

Dalam bulan ni banyak betul cerita pasal Datuk Nalla ni yang kononnya ingin mendedahkan bahawa Anwar Ibrahim adalah biseksual. Dia telah mencabar Anwar Ibrahim untuk menyamannya di mahkamah di atas keterangannya yang mendedahkan bahawa Anwar Ibrahim adalah seorang biseksual dan pernah membuat perhubungan sulit dengan isteri orang.

Hari ini (28 Mac 2012), beliau sekali lagi membuat kejutan dengan menyebut bahawa terdapat perhubungan sulit antara Anwar Ibrahim dan Shamsidar. Dipercayai, Shamsidar yang dimaksudkan ini adalah Shamsidar Taharin, isteri kepada Ahli Parlimen Gombak, merangkap ADUN Bukit Antarabangsa ketika ini, iaitu YB Azmin Ali. Ini dikuatkan lagi dengan kenyataan Ummi Hafilda Ali, adik kepada Azmin semasa sesi sidang media yang sama.

Sila tonton sidang media berikut yang telah dirakam pada hari ini (28 Mac 2012):


Sidang media di atas diadakan selepas Nalla mendapat surat notis daripada peguam Anwar Ibrahim yang meminta supaya beliau tidak lagi bercakap soal Anwar Ibrahim dan kebiseksualannya seperti yang dituduh. Pendedahan pertama Nalla kepada media dibuat pada 19 Mac 2012 di mana Anwar Ibrahim telah dituduh sebagai biseksual dan menyimpan seorang 'budak' yang bekerja di Magnum untuk 'aktiviti'nya serta kesah di  mana beliau membuat perhubungan sulit dengan isteri orang (pada masa ini, nama isteri orang tersebut belum didedahkan) dan taktik Anwar Ibrahim memakai rambut palsu untuk ke Tivoli Villa. Tontonilah kenyataan media Nalla seperti berikut :


Tuduhan kepada ketua pembangkang, Datuk Seri Anwar Ibrahim menjadi semakin serius. Dengan menyebut nama 'Shamsidar' dengan secara terus terang, Datuk Nalla bukan saja bermusuhan dengan Anwar Ibrahim, malah beliau akan turut sama ditentang oleh YB Azmin Ali sendiri. Sudah tentu akan terjadi 'Perang Nuklear' antara mereka, dan mahu tidak mahu nama pihak lain seperti UMNO dan BN sudah tentu akan terpalit sama, sekiranya kita mengkaji gerak kerja Anwar Ibrahim selama ini.

Pokoknya, kita sebagai pemerhati ingin mengetahui sejauh manakah kebenaran tuduhan tersebut. Adakah Datuk Nalla mempunyai rakaman video perhubungan sulit Anwar Ibrahim dan Shamsidar seperti yang didakwa? Apakah yang membuatkan beliau begitu yakin untuk menuduh perkara tersebut secara terang-terangan? Bagaimana pula dengan dakwaan Ummi Hafilda mengenai gambar-gambar foto yang didakwa ditangkap sendiri oleh beliau yang mempunyai bukti hubungan sulit Anwar-Shamsidar? Apakah pula senjata dan strategi yang akan digunakan oleh Anwar-Azmin bagi melawan kembali pertuduhan ini?

Semuanya hanya akan terjawab kiranya Anwar Ibrahim 'berani' memulakan saman beliau kepada Nalla dan Ummi Hafilda di Mahkamah.

Wassalamualaikum.

p/s: orang cakap, 'Berani Kerana Benar, Takut Kerana Salah'

Comments

Popular Posts