Posts

Showing posts from April, 2010

Israel di Pejabat Perdana Menteri (?)

Image
Salam,

Haihh.. taktau aku nak kata apa bila baca tajuk paper harakah tu... rujuk bawah..



Dah lama aku tak tulis pasal politik.. bukan apa, bagi aku buat apa nak politik-politik sangat dalam masa-masa ni sebab yang penting adalah untuk meneruskan agenda pembangunan untuk rakyat.. Tapi aku rasa macam tak kena saja.. Kenapa Harakah percaya bulat-bulat dengan cakap Anwar Ibrahim? Apa Anwar Ibrahim tu CIA ke sampai tau siapa yang ada di Pejabat PM sapa yang tak ade? Mungkin boleh jadi kot.. sebab tu dia tau..

Tapi kalau sekadar andaian berdasarkan penggunaan khidmat pakar perunding APCO oleh Kerajaan, baik usahlah wahai Harakah... Cuba cari berita yang ada kredibiliti sikit.. kalau nak kata la gu tu.. tgk bawah ni..








Hah.. dari segi hubungan baik Anwar dengan Wolfowitz beserta kesedian Wolfowitz untuk "stand for Israel", aku pon boleh tuduh "ISRAEL DI PEJABAT PKR"... Tapi buat apa tuduh-tuduh kan... Kalau nak dikira antara tuduhan Harakah dan tuduhan aku, agak-agak tuduhan a…