Yeay, dapat connection! ^_^

Salam..

Hehe.. yeye, akhirnya dapat connection internet.. LOL tp ni sebab aku balik kampung beraya lah... kat umah sewa aku di BBB tuh masih x dak lagi connection sbb dlm bulan depan maybe aku akan pindah pi umah leh len plak... so, dalam masa dok ada connection 2-3 hari ni, aku lenjan la puaih2 internet... update friendster la, donlod lagu la.. movie laa.. hehe..

Dan dalam mood raya camni, aku skali lagi nak mohon maaf apa yg patut la noh... thn ni x byk pi bejalan umah memember.. habuan thn lepaih beraya sakan kot.. apa pon, umah sedara mara tu ada la sampai.. hehe.. dan thn ni satu benda yg best adalah first time aku berasa bagi duit raya kat org.. huhuhu... banyak jugak eh yg keluaq.. tapi nak ikotkan, kalo dah rezeki tu, elok2 la kita kongsi dgn yg memerlukan... dahle 2-3 hari sblm raya ada org bagi duit raya lagi.. banyak pon leh tahan.. so apa salahnye kita lak pakat bagi duit raya tu kat sepupu yg kecik2, makcik2 dan anak buah.. kan? dulu kita dok dapat, la ni time kita dah keja, kita bagi lak la kat depa.. betui? betui la tu...

Erm.. aku cuti x lama raya nih, sok malam dah nak balik pi umah sewa aku, sebab Selasa dah keja.. so, pasni maybe lama lg kot nak update benda2 blog nih.. bukan apa, kat tempat keja aku tuh x elok la dok salah guna tenet.. dah la budak baru masuk, kang silap langkah kang merana satu badan... hehee... apa2 pon, ni aku nak tempek satu lagu mamat nih.. adik aku dok kenen kata syok.. dengaq punya dengaq layan gak la.. so meh la aku akhir post kali ni dgn tempekkan lagu ni....



"Beautiful Girls"

JR! Sean Kingston!

[Chorus:]
You're way too beautiful girl
That's why it'll never work
You'll have me suicidal, suicidal
When you say it's over
Damn all these beautiful girls
They only wanna do you dirt
They'll have you suicidal, suicidal
When they say it's over

[Verse 1:]
See it started at the park
Used to chill after dark
Oh when you took my heart
That's when we fell apart
Cause we both thought
That love lasts forever (lasts forever)
They say we're too young
To get ourselves sprung
Oh we didn't care
We made it very clear
And they also said
That we couldn't last together (last together)

[Refrain:]
See it's very define,
one of a kind
But you mash up my mind
You have to get declined
Oh Lord...
My baby is driving me crazy

[Repeat Chorus]

[Verse 2:]
It was back in '99
Watchin' movies all the time
Oh when I went away
For doin' my first crime
And I never thought
That we was gonna see each other (see each other)
And then I came out
Mami moved me down South
Oh I'm with my girl
Who I thought was my world
It came out to be
That she wasn't the girl for me (girl for me)

[Repeat Refrain and Chorus]

[Verse 3:]
Now we're fussin'
And now we're fightin'
Please tell me why
I'm feelin' slighted
And I don't know
How to make it better (make it better)
You're datin' other guys
You're tellin' me lies
Oh I can't believe
What I'm seein' with my eyes
I'm losin' my mind
And I don't think it's clever (think it's clever)

You're way too beautiful girl
That's why it'll never work
You'll have me suicidal, suicidal, suicidal...




Video.. pop yeye punya version.. wakakakaka... panca sitara... hahahahah







Jadi ni saja la kot.. kalau kata nak kontek aku dlm masa terdekat ni, just SMS @ Call sajala aku.. kot2 hal penting.. nombot aku rasa hangpa semua tau kot....

k naaa, Wassalam..

So, is that it? is it?.. Well.....

Comments