Posts

Showing posts from May, 2007

Tukaq Kulit

Salam..

Hehehe.. nampak lain dak? huhu.. saja ja nak tukaq skin sket... try jenih ni tgk.. harap2 dia load nanti jd lg laju daripada yg haritu..

Ermm.. update pasai aku? ngaaa... td baru je abeh satu temuduga... kat mana? rahsia dulu.. nnt dah dpt result dia, aku cerita...

errr... tah la nak cerita apa lagi.. nnt la pikiaq lain.. penat dah seharian dok wat customized skin baru ni...

k aaa...

Wassalam..

p/s: Single Simple is better? :P hahahaha...

Ibu...

Salam...

Hehehe... Alhamdulillah, dah lepas presentation projek aku.. pas ni nak submit thesis jek.. ehehe... ermm ermmm..... kita teruskan dgn agenda lain plak.. hahahaha...

Spt yg semua sedia maklum, hari ini adelah hari ibu... hehehehe.. ibuu... mak... mama... semua merujuk kepada org yg sama... perempuan yg melahirkan dan bersusah payah membesarkan kita... itulah ibu kita.. jgn ada sampai yg terlupa siapa ibu kita... sesetengah kita mungkin ada lebih dr satu ibu, ibu yg melahir, ibu yg membesar, malah ibu yg mendidik... tidak kira sebanyak mana ibu yg kita ada, ibu tetap ibu...

Sebenarnya, persasaan kasih dan sayang ibu hendaklah dizahirkan sentiasa, setiap waktu... bukan hanya pada hari ibu sahaja... namun, untuk mengucapkan pada hari ini tiada masalah sbb semua org dlm mood yg sama... tetapi, menzahirkannya setiap masa adalah lebih baik... tidak semesti kita menzahirkannya melalui perkataan semata2... byk lg cara buleh kita zahirkan... maybe dgn cara2 kita melakukan segala apa yg d…