Happy Birthday ~ =P

Salam...



Waa... birthday sape ek? hehe.. birthday blog ni la!! Laaa.. aku buleh terlupa nak letak kat post aritu.. Blog ni dizahirkan pada 1 December 2003, dan 2 hari lepas, dah genap 3 tahun.. Alhamdulillah, masih bertahan lagi.. Interface pon dah dekat 3-4 kali tukaq.. Patut aku post 1 hb haritu, dlm posting tajuk "Keep Holding On"... blog ni pon akan aku teruskan.. dan akan terus di "keep holding on".. huhu~

Erm, kalo sapa2 nak baca post2 lama.. kot2 la nanti teringat kesah kita2 jugak dulu2, rajin2 la klik kat tab archives aku, menu sebelah kanan ni.. hehehe.. mana tau, ada kesah sama2 kita dulu yg belum setel, kita bg setel la ni.. hehe.. ok la kot.. x dak niat nak post ni, tp baru teringat.. isk isk.. buleh lupa plak adeh laa.. ok, terima kasih sapa yg sudi baca.. kalo x dak org baca pon, biaq la aku baca sorang2.. hahahaha =P

Wassalam..

PS : Dear Diary la ni dah jadi Dear Blog.. teknologi merubah segalanya.. metodnya diubah, isinya tetap sama.. isi yg dtg dari hati nurani, tulus, mulus, suci dan ikhlas serta murni.. cewahh.. wakakaka.. :)

Comments