Posts

Showing posts from October, 2006

Mode Raya? Mode Exam~!!

Image
Salam..
Haaa... yeye~ dah lepas raya dah... ekeke.. so best ke lepas raya? errmm.. best sbb dpt duit raya.. best sbb dpt jumpa member² lama.. best sbb nak exam.. ooppss? best sbb nak exam? jgn dipercaya~ wakakakakaka.. tension sbb lepas raya je exam.. aku exam nyer start 31 hb.. yakni lusa.. ngehehehe.. dimulakan ngan subjek ethic, legal and professional issues.. gahahah~Skang ni aku tgh stadi (wakaka.. kononnye laa.. isk isk).. tp ntahlah.. slow je.. ye laa.. suasana raya x abeh lagi.. ada member2 aku 4 hb baru exam, 6 hb baru exam.. leh la depa raya lama sket tp aku sempat raya 4 hari ja.. tu pon x puaih.. bukan apa, sbb ni mungkin last time aku raya sbg student, last time gak maybe dpt duit raya.. hahaha.. thn depan rasanya dah x rasa camni dah.. tp raya kali ni lain sket la... sbb dulu2 aku ni jenih jarang pi bejalan raya rumah org, tp kali ni camna tah.. telebih jalan plak.. pi merata... Tambah plak haritu malam raya member2 skolah aku buat gathering.. bukak posa ramai2 kat nasmee…

Selamat Hari Raya Aidil Fitri 1427 hijrah, 2006 Masihi

Image
Salam...

Lama bebenor teman tak menulis di sini.. bukan ape, banyak keghoje le.. dengan projeknyer, exam nyer.. mcm2 lagi ler.. entah le cemane teman nak kabo dekat kome semue..

Tp x pe le, ateee.. nnt lepas raya, teman cube kabor satu persatu.. deme sme tggu je la yer.. ni dah lg seminggu nak ghaye.. teman rase, bior la teman mintak maap banyak2 kat deme2 yg mane teman kenei, ataupon idak, yg mane aje yg singgah kat blog teman ni... bak kate kebiasaan, Maaf Zahir dan Batin le ye...

Sape2 yg nak ngantor e-kad kat teman, buleh la ngantor kat e-mel : azos_masa@yahoo.com .. ateee.. kalo ghase maleh nak ngantor e-mel, anto la dekat testimonial teman di friendster.. page teman : www.friendster.com/tokapi .. apa lagi kome2 sme.. meh la bagi teman kad ghaye.. hehe..

Ok, sempena hari mulia yg bakal menjelma ni, ni teman ade kasi sket kad raya berlagu (konon2 nye kad ghaye laaa).. ni pon teman men cilok je org punye.. maleh nak design sendiri.. bukannye gheti pon... ateee kalo makan lemang ke, ket…