Posts

Showing posts from August, 2006

Tora datang lagi...

Salam...

Muahahaha... genap sbulan dr post terakhir aku.. hikhikhik... lama btoi la aku x update noo~ x pa x pa... maybe x dak org baca pon blog ni.. ngehehe~

Apa pon, tanggungjawab terhadap blog ini mesti diteruskan.. aku rasa sbb aku lama x menulis kat blog ni sbb aku byk menumpukan masa aku ntuk study~(wakakakakakakakakakaka) selain aktiviti online aku skang ni lebih tertumpu kat intranet je ngan keje2 penambahbaikan forum, lepak2 irc, lepak2 men cs dsb..

Juga tidak dilupakan, sem ni aku amek projek 1.. so paham2 laa.. nak masuk satu2 phase tu, byk la gheja nak kena wat.. kalo ikut jadual aku, la ni time aku wat literature review.. huhuhu~ so leh kate mase ni aku agak melepak2 lagi.. dan sesungguhnya tindakan seperti ini amat berbahaya dan bleh memakan diri.. oleh itu, sila jgn cuba aksi berbahaya sebegini...

Sebenaqnya, dlm masa sbulan aku x tulis blog ni, byk gak la aktviti2 yg berlaku.. wakaka.. antaranya ialah aku telah jatuh c.. eh eh.. antaranya ialah Cendekiawan LAN Tournament.…