Thursday, July 06, 2006

Yezza.. new Semester.. Semester 1, 2006/2007

Salam…

Hehehe.. cam biasa la kan, la ni dah start new sem. Sedaq x sedaq, aku dah masuk final year dah.. tp still ada lg satu sem la sem depan… ngahahahaha

Sem ni aku amik 4 subjek + Project 1, so kire sme skali aku amik 5 le kan.. hehehe.. ni aku letak aku punya jadual.. huhu


------------------------------------------------------------------------------------------------

Time Table for Semester 1, Academic Year 2006/2007

TT07**** Azhar Bin Osman

Bachelor of Information Technology (Information System)


Total Credit Hours: 17

------------------------------------------------------------------------------------------------

Ahaa.. cam besa, aku wat jadual, jumaat mesti cuti.. sbb apa? Sbb dah besa dr time skolah dah.. kalo jumaat tu maksudnya cuti.. besa la kan, skolah kedah… huhuhu.. yg ari isnin plak, nmpk kelas abes kui 9, tp ekceli abes kui 10.. kelas mr uwe ni dia gabung plak ngan kelas senior, so sbb tu la jd camtu… huhuhu

Ekceli, internet aku br masuk semalam.. haih.. byk gheja lagi x abeh sebenaqnya.. report Industrial Training aritu x siap lagi.. pastu ada keje psl bisnes pon x siap lagi.. huhu.. pokok pangkalnye, x leh relek2 sgt walau awal sem.. sbb mmg byk gile keje..

pape pon, aku harap sem ni aku leh boost aku nyer performance dlm study nih.. aku dah amik iktibar dr industrial training aritu.. kalo aku dok main2 lagi, alamat susah la sket bila dah nak gheja… x mo la camtu kan, kalo bleh, bila abeh blajaq tu nak teruih la gheja.. pak aku pon dah nak pencen dah.. aku lak anak sulung, kalo aku x gheja by that time, sapa lagi nak tanggung family?

Hahaha.. oleh sbb tu la ni aku nak tumpu stadi.. susah ati gak bila dpt result yg x best.. nak kena bayaq balik YTN.. aku kalo bleh x mau la bayaq balik, biaq la YTN aku tu jadi pembiayaan penuh.. kalo kena 20% pon dah kira banyak… mintak2 la x yah bayaq… nak kena doa byk2 nih.. huhu.. Insya Allah..

Aaa.. ni aku post pakai Microsoft Word 2007 Beta.. saja try post tgk.. bleh ka dak.. hahahah..

K la kot, nnt ada update aku post lagi..

Salamat~!!!

Wassalam..

P/S: Teruskan Perjuangan Yang Belum Selesai~ huhu~

No comments: