Posts

Showing posts from July, 2006

Hari ini dan semalam.. kemarin dan kemarin dulu.. lusa dan tulat..

Salam..

saja nak merepek.. first week dah byk gheja aku kena wat... semua gheja2 haritu...

tahlaaaa..... mai la dengaq lagu ni... ni pon main tibai yg aku wat ntuk fs.. maleh dah nak wat lain..

layanzz..

*********************
HARI INI DAN SEMALAM

Hari ini kau datang riang
Tersenyum buatku senang
Kau hias dirimu
Membuat hati bertambah sayang

Tapi wajahmu semalam muram
Mengapa dewi mengapa
Mungkinkah aku bersalah
Cubalah dewi katakan

Jangan dewi jangan begitu
Senyum-senyumlah selalu
Manis riang
Wajah bertambah jelita

**********************

**********************

erk.. abeh..

slamat..

daa~

Wassalam..

Mane 'dewi2' pegi? hahaha..

Yezza.. new Semester.. Semester 1, 2006/2007

Image
Salam…
Hehehe.. cam biasa la kan, la ni dah start new sem. Sedaq x sedaq, aku dah masuk final year dah.. tp still ada lg satu sem la sem depan… ngahahahaha
Sem ni aku amik 4 subjek + Project 1, so kire sme skali aku amik 5 le kan.. hehehe.. ni aku letak aku punya jadual.. huhu

------------------------------------------------------------------------------------------------
Time Table for Semester 1, Academic Year 2006/2007
TT07**** Azhar Bin Osman
Bachelor of Information Technology (Information System)

Total Credit Hours: 17 ------------------------------------------------------------------------------------------------
Ahaa.. cam besa, aku wat jadual, jumaat mesti cuti.. sbb apa? Sbb dah besa dr time skolah dah.. kalo jumaat tu maksudnya cuti.. besa la kan, skolah kedah… huhuhu.. yg ari isnin plak, nmpk kelas abes kui 9, tp ekceli abes kui 10.. kelas mr uwe ni dia gabung plak ngan kelas senior, so sbb tu la jd camtu… huhuhu
Ekceli, internet aku br masuk semalam.. haih.. byk gheja lagi x abeh s…