Tak Bisakah

Salam...

Waduh kok apa yg bisa nih? hahaha.. satgi cerita pasai bisa.. huhu..

ermm... dah masuk mggu ketiga aku praktikal.. hahaa.. maleh la aku nak report2 hari2 kat dlm blog ni... bukan apa, drpd nak report segala2 kt dlm ni, baik aku copy paste ja weekly report aku tu... huhu.. malasnyeeee~~...

apa pon sbnrnye, meh la aku citer sket.. mggu lps, mase ari Rabu pas cuti maulud tu, aku tetibe jek terserempak ngan nasha aziz.. bertentang mata.. beriring dr bahu ke bahu.. wahaha.. ni jadi masa aku pas makan ngan colleague.. kami nak pi surau.. tetiba ja aku nmpk bygn pompuan lawa.. isk.. dr jauh mule2 x cam sgt.. dlm hati aku dah kata " isk awat lawa semacam pompuan ni... " makin lama makin dekat... tgk2 rupanya kak nasha aziz kite.. waa....kawaii~~~ ^_^... comey.. body leh tahan (sape kate x shaped? shaped laaa..wiwuiwuiw)... ermm... kulit die putih2 comey... same tggi je ngan aku..

mase die ngan kami selisih tu, x plak kami nak senyum ke tegur ke.. sme segan gile... heheheheehe... yg kak nasha ni plak, mase nak naik lif tu siap nyanyi2 sorang2.. hepi ape tah le... tp x tau le die nak pegi mane time tu... maybe apatmnt die tggl kot.. kalo btul la de tggl situ, kire aku keje satu bumbung ngan nasha aziz.. wahahaha.. andaian jek ni.. dah pas tu smp mggu ni x de la plak terserempak dah.. haih.. hahahaha...

err.. tu rsnye citer mggu lpas.. ingat nak post mggu lps tp internet x de plak start ari kejadian tuh.. huuu.. x dpt la nak mencapap lebih awal kat dunia siber nih.. hehe..lg satu aku bengang la.. aku dah bayaq duit tenet jumaat lps.. patut jumaat tu dah leh dpt.. tp sbb aku x tau no port rumah aku (label dia dh tercabut.. bukan aku tg cabut !!!) leh lak depa x on.. sedangkan umah lain smua dah on.. dia soh tggu selasa... ok la.. x pa laa.. aku pon tggu la smp bdk2 umah aku yg len smua balik mai sini dah sbb amik special sem.. tgk2.. hari selasa pon still x dak.. eeeeeeee.... geramnya.... so jimok pon pi la komplen.. still dia soh tggu sok plak.. eeeeee.. bengang lak aku rasa ngan KMC.. mai ari esok, org lain pagi2 dah on.. umah kami still x dpt.. kena tggu kui 5 lak.. bila dah kui 5 still x dak.. haihhhhhh... terpaksala pendi pi KMC report.. dah pastu br buleh.. kira rabu lepaih la br ada.. smggu gak la aku x dak net kt aptmnt..

diam x diam, result sem 2 pon dah kuaq... cam besa.. x dak apa yg buleh dikata selain bersyukur ngan pemberian Allah.. tp aku terkilan gak la.. br ingat nak score.. but then ada satu subjek tu wat aku sakit hati sgt... sbb subjek tu la GPA aku turun dan CGPA aku x berubah... br ingat nak score.. tp nak wat camna... tah la subjek tu.. dah la masa wat course pon susah.. seksyen lain yg ngan leturer lain relek ja wat.. x dak susah2 pon, still time exam dpt ok.. but kami ni, wat mcm2.. kalo presentation sme tuh indivdual.. tp still dpt markah sket.. haih.. lect ni mmg strict gila.. tp nak wat camna.. she said, she want we all know what is our real level.. and she proves it by our grades.. hurmm.. apa pon aku accept je la.. x kan nak suruh re-check paper lak kan.. sbb coursework pon markah cam hampeh..x pe.. dugaan.. lecturer ttp x disalahkan.. cuma aku sendiri terkilan.. x paa... sabaq ja laa..

wahaha.. ni nak post lagu nih.. OST Alexandria.. lama dah kot.. tp sbb lagu ni adalah antara lagu yg aku kena wat dlm assgmt aku time praktikal. Kalo korang ingat, aku ckp pasal application for mobile karaoke kan.. so ntuk wat keja tu, aku kena dengaq lagu ini again and again and again and again and again and again.. hehe.. sbb tu dah jd cam terkesan lak di jiwa ni (chewahh :P) hehehe.. ni aku post la lagu ni..

Peterpan - Tak Bisakah
-----------------------
hatiku bimbang namun tetap pikirkanmu
selalu, selalu dalam hatiku
ku melangkah sejauh apapun itu
selalu, engkau di dalam hatiku

ku berjalan, berjalan memutar waktu
berharap temukan sisa hatimu
mengertilah ku ingin engkau begitu
mengerti kau di dalam hatiku

tak bisakah kau menungguku
hingga nanti tetap menunggu
tak bisakah kau menuntunku
menemani jalan hidupku

ku berjalan berjalan memutar waktu
berharap temukan sisa hatimu
mengertilah ku ingin engkau begitu
mengerti kau di dalam hatiku

dara kau menjadi hidupku
kemana kau tahu isi hatiku
tunggu sejenak aku di situ
jalanku jalan menemukanmu

tak bisakah kau menungguku
hingga nanti tetap menunggu
tak bisakah kau menuntunku
menemani jalan hidupku

tak bisakah kau menungguku
hingga nanti tetap menunggu
tak bisakah kau menuntunku
menemani jalan hidupku




Hehehe.. ni ja kot...

ok naa..

Wassalam..

Huhuhu.. almost a year.. any remembrance 'there'? hikhikhik.. i wonder.. *.*


Comments