Saturday, December 03, 2005

New Semester

Salam...

Wahahu..genap seminggu hari ni aku ade kat uniten..hehe.. ;P

Kelas dah bermula seminggu, tp semalam baru rumah aku dpt line internet, so ada byk jugak la yg aku tertingai di arena internet penginternetan ni...klas semua ok sem ni...aku amik 5 subjek :> Database, Human Computer Interaction, Managing Information System, IT Communication (Tech. Comm la ni..) dan jugak Data And Computer Security..dan special sem yg akan dtg ni, Insya Allah, aku akan amik Industrial Training...

Dlm byk2 klas tu, satu klas yg agak pelik ialah Data & Comp Security..nak tau sbb apa? ntuk batch aku, hanya 2 org je register ntuk subjek ni..ingat akan closed down klas tuh, tp diteruskan jugak..huhu..so satu kelas 2 org, tp aku tgk aritu aku sorang je dtg..adeh laa..risau jugak aku dok pikiaq...satgi aday yg x kena, abeh laa..dah la sorang2..tp lecturer tu ckp maybe nak integrate aku ngan klas bdk2 senior yg subjek sama tp code lain sbb kredit hours dia pon lain..isk..serba salahnya rasa....

Takpalah hal tu...blajaq je la...Ermm..well td pagi aku dpt e-mail suruh try Windows OneCare Beta...apo tuh? dia mcm security suite yg baru dari Microsoft sendiri..ade antivirus ngan firewall..buat masa skang ni, aku gune yg trial nye..die ni lame kelamaan kene bayaq..tp x pa..pakai ja dulu..nnt tgk camna...kat bwh ni aku ada letak screenshot yg aku capture td...

















So ni je update aku wat mggu ni...nnt kalo de pape, aku post lagi..tq kerana membaca.. :)

Sem baru...azam baru? thn baru nak dekat...

No comments: