Sunday, November 13, 2005

Cuti..cuti..cuti..wahaha...

Salam..

Wahaha, dah abes raya...hukhukhuk... la ni aku dok time cuti ..hehe... relax all the time.. kekeee.. =P

Raye kali ni bg aku biase je... dah x rase cam dulu2 time bdk2..kalo dulu...huhu... excited smp x terkata laa... hehe.. dah besaq ni rasa cam dah kureng.. x tau la sbb apa.. jd kurang meriah sket aku rasa.. mau tak nya..kelam kabut sket hari2 terakhir ramadhan sbb rumah dok renovate, so pagi raya tu penat sket la... dok buat kemasan terakhir.. bwahaha..

Walau apa pon, satu ja tetap x berubah... hehe.. duit raya... ekekeke.. x sangka umuq camni pon leh dpt lagi...huu.. tp biasa laa..ikut adatnya, lg x keja, lg dok blajaq, lg tu la peluang duit raya tu masih terbukak.... bila dah abeh blajaq, bila dah start keja, kita la plak nak kena huluq menghuluq.. kat anak menakan, kat spupu2..huhu.. spupu aku yg br keja thn ni pon dh bg kat aku.. wahahahaha.. collection leh thn gak kot... ngeeee.... :D

Raya arituh aku x pi raya rumah sapa pon kecuali umah2 sedara ja...adoih la.. memula dah plan ngan ilias ngan anas ( membe aku ) nak pi raya umah kwn2 lama.. tp aku x dak lak kt umah raya ketiga ngan ke-empat.. raya ketiga tu ada org mai umah..lps tu raya keempat aku pi beraya umah sepupu kat jitra..adoih laa... masuk raya kelima aku dah mls nak pi beraya.. hampeh jaa.. rancangan raya ni x jadi la plak..hurmm nak wat camna... kena la tggu next year lak..adeh.. sorry ilias, sorry annas.. thn dpn mai ajak aku lagi...

La ni aku dlm time cuti..hehehe.. dekat sbulan la jugak... aku nnt naik sem baru 28 hb, so dlm 26 hb aku akan balik pi uniten la.. huhu, balik nnt aku nnt pakai ID baru Insya Allah, sbb dah konfem aku tukaq kos... Alhamdulillah... jd nnt nak kena pi daftar balik cam bdk2 baru masuk..huhuu... dgq cam lecey jaa.. tp prosedur kena la ikut...menjadi junior kembali.. ngihaha...

Aktiviti cuti aku cam besa...dok ngadap komputer jaa... nak pi jln2 pon segan ja.. nak sep duit sbb nak naik sem nnt, lgpon duit YTN slalu dpt lewat..kenkadang dekat sebulan stgh lps bukak sem br dapat...hehe.. so lebih baik aku ambik langkah sep menegesep...huhu.. dah serik dah sem lps..wahaha... x pa.. sabaq sajala...hekhekhek...

K, ni ja update ntuk cuti nih..nnt kalo da papa, aku update lagi.. wakaka.. =P

Wassalam

Huhu..bila nak kuaq result ni..aku dah dok ketaq lutut dah ni..heheeeee :P

No comments: