Final?

Salam...

Huh? final exam? bile? bile? nape aku tak tau pon...dem~!

Hehehe...actually..aku da abes dah final exam... skang ni tggu kat apartment smp 27 haribulan sebelum balik... sbb ade tggu membe yg len abes pekser.. =.=".. camne paper final? ape lagi buleh ku katakan... hanya syukur walaupon x seindah mlm2 sepanjnag peperiksaan itu... plg risau paper SE...adeh~ salah siapa? senang citer kire salah aku laaaa~~..waaaaaa......

Ngahahah..lama gak kan aku x update blog ni...haih laaa..busy stadi..(hikhikhik =P).
Ermm...dgn berakhirnya final exam aku 24 hb aritu, maka berakhir la sem ni... cam biase, setiap kali abes sem ade je bende2 yg jadik kan... hehe bese la tu kot.. hukhukhuk... tp sem ni, aku x rase teruk sgt.. *i'm little bit enjoy this sem* walaopn ade bitter part kan, but sem ni impact of the bitter ones x kuat sgt.. dah biase kot.. alah bisa tegal biasa... x pon aku dah leh menyesuaikan diri kat uniten nih.. muahaha...

Sem ni enjoy? ape yg enjoy? not too much la enjoy actually.. just kenal mende2 baru... men bowling, snooker, futsal... nampak cam bese kan... tp bg aku ni le sem first aku men sme tu... mane penah lg sblum ni... haha.. bdk kampung yg skema la katakan ... muhuhuhuhu =P....tp tu la... org kate time umo camni la nak kenal dunia.. understand btul2.. how "the system" works... hehe... mencuba benda yg baru.. it is so much fun.. tp x de la smp langar batasan... still under control.. ngekekek..

Uyehh... 27 hb ni aku balik kampung.. ngehehe.. x sabaq nih.. nak soq ngan berbukak ngan lauk mak aku masak... rindu kat masakan ibu.. haha.. bertambah balik la berat aku..haha.. cannot resist it.. aku blk naik ketapi la as usual... senang.. kali ni balik ramai2.. aku, paan, syah, manja, nayon ngan jamal.. destinasi kami ada yg x sama.. paan ke sungkai..aku ke butterworth dan yg ken balik SP... lala.. huuu.. x sabaq nyaa.. nak raya beb.. ekeke.. btw, balik ni nak layan movies..byk dha aku copy.. masuk dlm external aku yg aku baru beli (poyo lak..dah terbiasa poyo semenjak dua nih..haih laa influence.... =P).. 160 GB beb...ngakahakahahakhak... so la ni tgh dok kumpui movies..ekeke..

Adoi la.. 2-3 hari ni, aku x leh pi masjid nak buat terawikh.. asyik ujan ja..adoi laa... dah la sorang2 kat umah nih.. i'm lonely u know..hehehe lonely~!! wahahah... tp kalo nak pikiaq balik, kita x penah lonely...sbb Allah sentiasa bersama kita..dan aku yakin akan benda ni 100%..bila pikiaq balik, x la lonely mana...huu..sok dah nak start packing barang... sok dah x online.. kot.. nak balik.. wahaha.. ok la..sampei sini aje..nnt time cuti kalo ada citer best, aku tuleh tang ni lagi noo...ok.. =P

To all my friends, sorry for my misconducts...please forgive me.. have a nice semester break, see u next sem guys...happy holiday..(jgn main mercun..wahaha :P )

Wassalam..

I lap uuu...who r you? haha.. i also dunno to whom i wrote those phrase.. only u, me and especially God.. that knows it all..Allah knows better than us..much better =P

Comments

Anonymous said…
i lap uu... wah jiwang skang kapi... mcm tau je sapa! ahahahahah :P sep sep - cruxidex
Tokapi said…
uiks sideks...lama menghilang..tetibe ade...sape yg ko tau ni..jgn wat palatao, bak kata lati0s..ngahahahaa..