Skip to main content

Posts

Showing posts from October, 2005

Ngekekekeeeeheheukhukhukk...

Salam..

:P lalalaa..best dak tajuk? hukhukhukhuk...

Ermm..aku dah sampai Kulim dah la ni..smp td pagi kat Butteworth naik ketapi...huhuhu, best~best... apa yg best aku sendiri pon x tau... yg pastinya best.. huahuahau...lalalal~~

Huuu..balik kali ni ada surprise lg..kalo aritu bapak aku beli moto baru, kali ni balik, tgk rumah aku tgh dok renovate..wahahaha..tekejut gak aku sbb x sangka plak plan nak renovate ni dibuat dlm masa terdekat... dgn ter'renovate' nya umah aku nnt, aku nnt ade bilik sendiri.. dah x kongsi ngan adik aku dah.. ahahaha..tp bilik baru aku tu kecik...lg kecik dr bilik kat cendekiawan..maklumlah..tu bilik stor sebenaqnya... saja aku bg adik aku bilik 2nd tu sbb bilik tu luas, sesuai dgn dia yg nak amik peksa nnt.. biaq dia selesa blajaq.. takmo jd cam aku dulu.. blajaq x tentu hala..hahahaha.... aku x kisah..asai ada tempat tidoq dah ok..huuu lgpon aku menjadi penghuni cendekiawan yg setia.. ( oh cendawan ku..lalala :P )

Owh..owh..aku rasa rugi ja copy AOE III…

Final?

Salam...

Huh? final exam? bile? bile? nape aku tak tau pon...dem~!

Hehehe...actually..aku da abes dah final exam... skang ni tggu kat apartment smp 27 haribulan sebelum balik... sbb ade tggu membe yg len abes pekser.. =.=".. camne paper final? ape lagi buleh ku katakan... hanya syukur walaupon x seindah mlm2 sepanjnag peperiksaan itu... plg risau paper SE...adeh~ salah siapa? senang citer kire salah aku laaaa~~..waaaaaa......

Ngahahah..lama gak kan aku x update blog ni...haih laaa..busy stadi..(hikhikhik =P).
Ermm...dgn berakhirnya final exam aku 24 hb aritu, maka berakhir la sem ni... cam biase, setiap kali abes sem ade je bende2 yg jadik kan... hehe bese la tu kot.. hukhukhuk... tp sem ni, aku x rase teruk sgt.. *i'm little bit enjoy this sem* walaopn ade bitter part kan, but sem ni impact of the bitter ones x kuat sgt.. dah biase kot.. alah bisa tegal biasa... x pon aku dah leh menyesuaikan diri kat uniten nih.. muahaha...

Sem ni enjoy? ape yg enjoy? not too much la enjoy actua…

1 Ramadhan 1426

Assalamualaikum...

Ohh....hari ini telah bermulalah bulan yg penuh kerahmatan dan keberkatan..bulan keampunan..bulan untuk berpesta ibadah...Inilah Ramadhan Al-Mubarak, bulan di mana umat Islam diwajibkan untuk berpuasa, bagi menunaikan rukun Islam yg ketiga. Alhamdulillah, diberi jugak kesempatan untuk aku pada tahun ini untuk merasai, sekurang-kurangnya sehari di bulan Ramadhan...entah esok ade ke tidak, Wallahualam....

Hari ini dimulakan dgn bersahur beramai-ramai...huhu..aku ikut geng mon, nuar, m@m, mibu, mirul, jijy dan gak membe yg lain, pi merempit makan kat d' limau nipis..huhu kami gerak kul 4, hehe so aku bgn kul 3.30 pagi...wakakak..sejuk x ingat..hooho.. lps tu kami pon pi le kat situh...smp situ, duk jap trus pesan makanan.. memula kami semu apesan nasi gorang..huhu...sekali brader tu ckp, nasi dah abis plak..adeh, seb baik dier kasitau cepat..hehe..mau x mau, terpakse le pesan mee goreng ngan te tarik..ahaha...

Huhu...dah lps tu, time nak berbukak lak... aku gi pasar r…