Rindu...

Salam...

Hehe..tajuk posting tu ntuk tajuk lagu naa...huhu...so camner life? cam biase.. tension je la jd student ni kan..keje byk, assgmt, study lagi.. hehe... pokoknye biase je la..so kali ni just nak post lagu dri Kump Nur Irsyad, lagu yg berjudul Rindu..

***********************
Nur Irsyad - Rindu
***********************
Album : Nur Irsyad
Munsyid : Nur Irsyad

Kebahgiaan ku nikmati
Bila bersama Mu
Ketenangan ku rasai
Bila bersama Mu

Kini ku rasa ketandusan
Bagai hidup tak berteman
Tak menentu arah tujuan
Jauh ku kehanyutan

Rindu, rindu
Ku pada Mu Tuhan
Sendu, sayu
Aku kerinduan

Ketaatan ibadahku
Hanyalah untuk Mu
Penyerahan keikhlasanku
Hanya pada Mu

Keimananku dinodai
Hidup penuh duniawi
Keredhaan Mu ku dambai
Sepanjang hayatku ini

Senikata & Lagu : Sha'aban Yahya
http://liriknasyid.com



Ha..camna? rasa cam pernah dengaq dak? ni lagu zaman skolah dulu ni.. dulu slalu kuar kat radio... aku pon time tu cukup bes dgq lagu ni.. tanbah plak time tu tgh study ntuk SPM.. mmg release tension la sket.. senikata dia jugak boleh tahan maknanya... dah lama x dgq lagu ni, tp aritu aku dgq plak IKIM FM tetiba pasang balik ... tekejut gak aku... tu yg aku request kat jiwang lagu ni, then trus diabadikan dlm bentuk flash, buat tatpan sesiapa yg singgah kat sini... so, ni je kot nak kate... ok..

Wassalam...

Hanya Tuhan yang tahu segalanya~...

Comments

Popular posts from this blog

Tafsir Pimpinan Ar-Rahman

Sudah jauh daku mencari...

Another Year.... 2017