3 Weeks to final...

Salam...

Hehehe..tajuk ja tulih english..tp aku aku tulih cam besa laa...hoho...sedaq x sedaq, sem ni dah pon nak habih..huish..awat aku rasa sat sgt pon x tau....isk...dunia btui2 semakin ke penhujung kot..tu yg dok rasa sat ja... 4 bulan x rasa woo...haih... memandangkan dah nak final ni, terpaksa la aku keja lebih sket, kalo x nnt susah la kan..

Semalam pi register class ntuk sem depan. Ok gak la jadual dia.. rasa cam sempoi ja.. ni aku tunjuk printscreen jadual aku kat bawah ni :

Ni la jadual aku Sem 2 2005/2006 nanti.. hehe :P

Haha... semalam jugak la buat stadi plan ntuk special sem ngan first sem 3rd year nnt..huhu..rasa sat ja dah nak masuk third year plak..tp lama lagi tu.. hehe :P.. aaa, nnt special sem ni aku kena amik industrial training... x tau la nak buat kat mana, haha.. nak kena pi keja plak.. tp baguih la kan, baru leh dpt pengalaman tu, ada praktikal.. baguih..baguih..

Hohoho... Nak masuk Ramadhan dah ni..lagi seminggu lebih ja kot.. Ahlan Wasahlan, Wa Marhaban, Ya Ramadhan.. ohh.. setahun telah berlalu rupanya..kini Ramadhan hampir menjelma.. bulan yg penuh keberkatan bagi seluruh umat Islam.. Bulan Ramadhan adalah masa yg sesuai untuk kita merubah sesuatu.. cam contoh, sorang kwn aku, paklong (bukan nama sebenar..wakakak :P) dia kata nak stop smoking,Insya Allah dlm bulan posa yg nak mai nih..Alhamdulillah.. smoga hg berjaya paklong (err.bukan Berjaya Times Square.. ekekekee.. ) Harap2 ler kita semua dpt menempuh Ramadhan yg bakal menjelma.. hehe.. siap2 nak sambut Ramadhan.. huhu.. ni le kali ke-2 (Insya Allah) aku puasa kat Uniten ni, sepanjang 3 kali puasa...hehe.. soq nak mkn apa ni? huhu..

Haa.. ni aku boh la satu lagu devotees.. best gak lagu dia... aku suka lirik dia, cukup bermakna.. lagu plak cam pop sket..ehe.. kalo depa buat versi x pop, mesti lagi best.. bg slow sket.. cam acapella ka..huhu. ok ni la lagu dia..

Devotees - Tika Dinihari
*************************

Oh Tuhanku
Tiada indah di malam yg ini
Melainkan dengan bermunajat kepadamu
Tiada indah suatu hari yg Aku lalui
kecuali dengan patuh kepadamu

Oh Tuhanku
Tiada indah hidup di dunia
melainkan berzikir dan menyebut namamu
Tiada indah tiba di akhirat yang abadi
kecuali dengan kempunan mu

Ya Allah Tuhanku
Yg merubahkanku Tetapkanlah
Hatiku Moga sentiasa
Dalam Agamamu
Jua taat akan perintahmu

Tuhan
Usah bebankan kami
Dengan bebanan yang berat
Seperti
Yang pernah kau berikan
kepada umat yang terdahulu Dari kami

Tuhan
Jangan Pikulkan Kami
Yang tidak kami terdaya
Maafkan salah kesilapan
Ampunkanlah Dosa-Dosa
Rahmatilah Kami

http://liriknasyid.com

***************************************

***************************************

Ok..tu je yg nak aku letak dlm post ni...Wasalam..

Err.. 14 ke 15 neh? mane satu betul nih? :P

Comments

saye_besh said…
14 @ 15? 51 la..=P
Tokapi said…
51? 100 pon leh le... :P