Posts

Showing posts from September, 2005

3 Weeks to final...

Image
Salam...

Hehehe..tajuk ja tulih english..tp aku aku tulih cam besa laa...hoho...sedaq x sedaq, sem ni dah pon nak habih..huish..awat aku rasa sat sgt pon x tau....isk...dunia btui2 semakin ke penhujung kot..tu yg dok rasa sat ja... 4 bulan x rasa woo...haih... memandangkan dah nak final ni, terpaksa la aku keja lebih sket, kalo x nnt susah la kan..

Semalam pi register class ntuk sem depan. Ok gak la jadual dia.. rasa cam sempoi ja.. ni aku tunjuk printscreen jadual aku kat bawah ni :



Haha... semalam jugak la buat stadi plan ntuk special sem ngan first sem 3rd year nnt..huhu..rasa sat ja dah nak masuk third year plak..tp lama lagi tu.. hehe :P.. aaa, nnt special sem ni aku kena amik industrial training... x tau la nak buat kat mana, haha.. nak kena pi keja plak.. tp baguih la kan, baru leh dpt pengalaman tu, ada praktikal.. baguih..baguih..

Hohoho... Nak masuk Ramadhan dah ni..lagi seminggu lebih ja kot.. Ahlan Wasahlan, Wa Marhaban, Ya Ramadhan.. ohh.. setahun telah berlalu rupanya..kini …

Rindu...

Salam...

Hehe..tajuk posting tu ntuk tajuk lagu naa...huhu...so camner life? cam biase.. tension je la jd student ni kan..keje byk, assgmt, study lagi.. hehe... pokoknye biase je la..so kali ni just nak post lagu dri Kump Nur Irsyad, lagu yg berjudul Rindu..

***********************
Nur Irsyad - Rindu
***********************
Album : Nur Irsyad
Munsyid : Nur Irsyad

Kebahgiaan ku nikmati
Bila bersama Mu
Ketenangan ku rasai
Bila bersama Mu

Kini ku rasa ketandusan
Bagai hidup tak berteman
Tak menentu arah tujuan
Jauh ku kehanyutan

Rindu, rindu
Ku pada Mu Tuhan
Sendu, sayu
Aku kerinduan

Ketaatan ibadahku
Hanyalah untuk Mu
Penyerahan keikhlasanku
Hanya pada Mu

Keimananku dinodai
Hidup penuh duniawi
Keredhaan Mu ku dambai
Sepanjang hayatku ini

Senikata & Lagu : Sha'aban Yahya
http://liriknasyid.com



Ha..camna? rasa cam pernah dengaq dak? ni lagu zaman skolah dulu ni.. dulu slalu kuar kat radio... aku pon time tu cukup bes dgq lagu ni.. tanbah plak time tu tgh study ntuk SPM.. mmg release tension la sket.. …

Back To School, Uniten..

Salam...

Ermm...setelah seminggu bercuti kat rumah, maka aku pon dah kembali
ke Uniten pade mlm semalam dan tiba td pagi(Ahad)...
Huhuhu...mmg penat ler jugak.. 9 jam atas ketapi..
bayangkan le..hehehe..tp Alhamdulillah aku sampai
jugak ngan slamat kat Uniten dlm kul 8 pagi
camtuh...wahaha...

Sampai jer uniten, aisey..tgk org konvo lak...terus perasaan
aku bercampur baur...isk...rase cam hepi ade gak...
rase cam jeles pon ade...plg x best aku rase,
buleh ke aku grad cam derang? pap! terus aku
teringat...aku ade byk assignment x finish..
study pon same..byk x study lg sedangkan ade lg 3
test menunggu...so ape aku dah buat time cuti aritu?
Ya Allah...

Ape mender signifikan aku buat time cuti?
-> ..............................................................................
...................................................................................
...................................................................................
.........................................................…