UNIC - Sahabat Sejati

Salam...

Ehehe..tetibe je rase nak post lagu...post minggu ni kire dah post dah semalam...yg jerebu tu kire roundup laa minggu ni kot..lgpon esok x der ape2 aktiviti special...maybe nak pulun study saja kot..huhuh..ok laa..x mo buang masa lagi...heheh.. ni la dia, salah sebuah lagu yg termasuk dlm lagu tidak jemu dengar buat diri aku..huhu..lagu nasyid lagi...tema sahabat lagi..ahaha...ntah laa...lagu² tema sahabat ni mmg best melodi dia..lg best kalo kita hayati lirik dia satu persatu...huuu...aku tgk citer gokusen la ni...tgk dlm citer tu, jepun amat mementingkan persahabatan..sbb tu kot depa bleh maju(?) ye ke? ye la kot..hohohoho...ok.ok..


Sahabat Sejati
Album : See You D IPT
Munsyid : Unic

Ku biar kalam berbicara
Menghurai maksudnya di jiwa
Agar mudah ku mengerti
Segala yang terjadi
Sudah suratan Ilahi

Ku biarkan pena menulis
Meluahkan hasrat di hati
Moga terubat segala
Keresahan di jiwa
Tak pernah ku ingini

Aku telah pun sedaya
Tak melukai hatimu
Mungkin sudah suratan hidupku
Kasih yang lama terjalin
Berderai bagaikan kaca
Oh teman, maafkanlah diriku

Oh Tuhan
Tunjukkan ku jalan
Untuk menempuhi dugaan ini
Teman, maafkan jika ku melukaimu
Moga ikatan ukhwah yang dibina
Ke akhirnya

Aku tidak kan berdaya
Menahan hibanya rasa
Kau pergi meninggalkan diriku
Redhalah apa terjadi
Usahlah kau kesali
Mungkin ada rahmat yang tersembunyi

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

tu jer kot...Wassalam..

Ehehe..gambar hiasan kat atas ialah gambar mase first gathering, first generation forum aibob..huhu..lots of memory..

Comments

Anonymous said…
Awesome Blog! I added you to my bookmarks. Feel free to check out my blog on sony PS3 secrets anytime!