Jerebu...Jerebu..[Uniten cuti 1 hari setengah]


Salam...

Jerebu..jerebu...arghh...mmg teruk skang ni jerebu kat uniten..dulu mase sem 2 2004/2005 dah penah jadik camni...tp kali ni mmg teruk sgt...aku sendiri rase sakit2 tekak....tingkap, pintu sumer kene tutup..kalo tidak...adeh laa...dgn tetibe, akan terase udara tidak sihat menyerbu ke dlam ronnga hidung dan seterusnya menyerap ke dalam tekak untuk menghasilkan keadaan tekak yg amat tidak sihat...

Hurmm,so td tengahari aku ade kelas kul 1...tp aku skip sendiri..sbb mmg dah kritikal sgt...redoks plak dah balik sbb dah pening2..so aku x der la transport yg slamat ntuk gi ke kelas..lalu aku amik keputusan tuang...dlm masa pukui 1.30 tu, rupa2nya, keputusan yg aku buat tu mmg tepat..dapat News Flash yg kelas akan dibatalkan mulai jam 2 ptg dan esok lak, hari jumaat akan cuti...tp yg x best, ahad ngan sabtu minggu depan akan ganti klas yg kansel nih..isk..kira minggu dpn, klas aku straight 12 hari tanpe cuti...eeeee.....

Tu yg berlaku ari ni...ermm...lagi satu aku agak berase x best mggu ni sbb aku ase aku nyer prestasi dah down...data struct, aku still x dpt catch up..x tau la silap tang mana...mmg aku risau..bukannya x baca...tp bila dah baca pon, still dpt nak memahami jugak..so weekend ni, aku ongat nak pulun data struct ni habis2aqn, disamping menyiapakan asgmt2 yg dok ada sekampui lagi..isk...mmg tension la minggu ni..Ya Allah, permudahkanlah urusan hamba-Mu ini..Amin..

errmm..gambaq kat atas tuh,gambaq uniten, before dan after jerebu, yg di capture oleh nazier...

Haaaa...

Comments