Heheh..minggu pertama....Semester I 2005/2006

Salam...

Hehehe....dah seminggu dah aku berada kat uniten ni...dah start dah kelas..Alhamdulillah, everything looks fine so far...ermm..camna nak mula eh? ermm...aku amik 5 subjek sem ni ngan 18 kredit..klas² nyer spt berikut...


  • CCSB 213 - Data Communication And Network (Uwe)

  • CCSB 234 - Operating System (Bahram)

  • CCSB 243 - Software Engineering (Badariah)

  • CCSB 354 - Artificial Intelligence (Alicia)

  • CCSB 364 - Data Structure And Algorithms (Zailani)


So ni ler subject yg aku amek beserta nama lect skali dlm ()...so camne subjek² ni? bg aku, sumer subjek ni ada cabaran tersendiri..ada yg kene banyak baca..ada yg kena banyak pikir dan ada yg kena mantapkan skill programming...adeh..mmg teruk nyer sem ni...nak kene tumpu bebetul...

Erm...mengenai operation codename : C aku tuh, dah ada satu lg step yg berjaya di capai...aku dah berjaya jumpa dean, dan dpt apa yg aku nak..Alhamdulillah, lps ni nak truskan ke step berikutnyer...harap step lps ni pon xkan ada byk masalah...sbb kalo operation ni saje dilewatkan nnt, byk masalah akan timbul sbb start sem depan, dah masuk dah ke pengkhususan subjek..kalo sem ni x buat, alamatnya kena extend la lagi sem² mendatang...aku harap sgt mender ni akan berjaya...

Kelas? huhu....mmg pack gak kelas aku..walaupon dah wat timetable yg ngam sem lps, tp masuk time ni, dia rombak plak..adeh ler..terpakse aku ada satu klas mlm....nak tuka section kang takut x eh masuk lak..silap² terdrop plak dah satu subjek tu..so time add drop aritu aku stay jer ngan jadual lama tuh...biar ler sesak sket, asal x nyusahkan di kemudian hari...

Ermm...nampaknya 2 hari cuti ni, aku berdua aje la ngan lebai tinggal kat rumah ni...jijy da ikut radin ngan paan ngan nayon gi PD..huhuni anjuran mak radin nih..memule, ade la dia ajak aku..tp aku mls lak nak gi sbb dana x dpt lagi...so stay je la kat aptment smbl menikmati cuti pertama di semester baru...huhu...citer lanjut sila ke blog redoks Kat Sini....

So nampaknya sumer org dah kembali ke universiti...hehe..blajaq bebaik noo...:P

    Iklan sunsilk


    Hehehe...ni saja ja nak letak....tgk cambest ja iklan nih....huhuh...ermm lagu dia yg istimewa tu kalo silap aku ada dlm citer Silat Lagenda dulu..huhu..ingat lg aku time tu...hehe..ok cam biasa..inilah lagu ngan klip dia sekali...
    Image hosted by Photobucket.com

    Indigo - Istimewa
    ~.~.~.~.~.~.~.~.~.~

    Tiada puisi atau lagu
    Tiada potret tiada ragu
    Yang dapat ku ilham seindahmu
    Nyata kau satu dalam berjuta
    Wahai jelita kau istimewa

    Walau ku kembara sedunia
    Walau ketemu ramai wanita
    Nyata kau tiada tandingannya
    Seikhlas hati aku menyinta
    Kau istimewa, teristimewa

    1
    Daku berikrar
    Wahai maharaniku
    Bina mahligai syahdu
    Hanya engkau dan aku di situ

    Tiada mimpi atau fantasi
    Tiada rasa lebih berseri
    Semekar murni hatimu sayang
    Siang dan malam, aku terbayang
    Kau istimewa, buat ku tenang

    1

    Daku berikrar
    Wahai maharaniku
    Bina mahligai syahdu
    Kita berbulan madu disitu

    Ingin ku bawa kau ke awana
    Ingin memadu kasih asmara
    Sepanjang hayatku curahkan cinta
    Sebenar-benar ucapan kata
    Kau istimewa oh! Percayalah
    Ku perlu cinta dari wanita nan istimewa
    Beriku cintamu nan istimewa
    ~.~.~.~.~.~.~.~.~.~.~.~.~.~.~.~.~.~.~.~


    ~.~.~.~.~.~.~.~.~.~.~.~.~.~.~.~.~.~.~.~
    Klip Video (klik play ntuk mainkan)

    ~.~.~.~.~.~.~.~.~.~.~.~.~.~.~.~.~.~.~.~



OK...tu jer..Wassalam....

Hehehe...tgh layan IKIM.FM skang nih..huhu

Comments

Popular posts from this blog

Tafsir Pimpinan Ar-Rahman

Sudah jauh daku mencari...

Another Year.... 2017