Thursday, June 30, 2005

Uniten Mode

Salam..

Hehe..Uniten Mode dah kembali...huhu...kelas akan bermula pada 4 hb dan spt biasa aku akan blk awai, yakni pada sok malam (jumaat). Sbb apa aku suka blk awai? saja laa..huhu..lg pon, byk menda nak kena urus...nak cuci bilik baru..nak angkat brg..nak kemas semua tuh..nak basuh moto..dll. So sebab tu aku selalu blk awai, balik naik train, sampai pagi sabtu...Sabtu tu seharian kemas2 brg, then Ahad leh la relek sblm menunggu Isnin ntuk klas bemula...

Dan spt biasa gak, antara yg perlu diuruskan awai ialah duit sewa apartment...kena bayaq dulu baru leh check in..adeh..susahnya..duit ytn lom masuk dan terpaksa la meminjam dulu drp parents..nak wat camna kan? igt dah besaq ni x mo la kaco depa..tp tu la...lps tu nak uruskan 'operasi' aku..ops codename : C..huhu mender tu? ntah..hehehe..dan of course apply line internet ntuk apartment baru..selalunya kalo awai apply, awai la KMC on..huhu...so lps ni 3-4 hari mendatang akan menjadi satu kebosanan ler kat diri aku nih sbb x der tenet..sabo je laaa...

Hurm...camna la suasana Sem 1 205/2006 ni ek? dah masuk 2nd year dah degree aku...so bermakna dah hampir masuk thn ketiga aku ade kat uniten nih...hurm..saban thn aku dok mengharapkan keadaan yg lebih baik dr sebelumnya...harap2 thn ni pon akan ada perubahan ke arah kebaikan....aku kalo boleh dah x nak ler memain sgt...sem ni amik 5 subjek, 18 kredit...klas mmg pack gila..hurm...kalo x pulun, aku rasa susah nnt...kena la plak pulun lebih sket sem ni...

Ok, ni last post before aku balik uniten...so review cuti 2 minggu ni rasanya x byk beza spt dlm post sebelum ni...cuma nak tambah, aritu aku lupa nak tulis yg aku makan belangkas...selalunya sepupu aku yg tangkap belangkas tu..kami bwk balik, then bakaq...huhu..lps tu mkn ler teluq belangkas tu..lemak rasa dia....isi dia pon ok gak..rasa cam ketam sket2 (ye ke? huhu)..tp nak makan ni kena la tau cara kopek dia selain kena tau part mana leh makan, yg mana x leh mkn...sbb org kata kalo makan **** dia, leh mati..huhu x tau laa..bukan aku kata..org yg kata...

Ermm...so selamat pulang ke Uniten kpd sumer pelajar Uniten..pulanglah dengan berhati-hati...mari kita jadikan sem yg mendatang ni semester yg penuh dengan pencapaian, kecemelangan, kebahagiaan dan kegembiraan...semoga Allah memberkati kita semua..x lupa gak kpd member2 yg blajaq dia IPTA, dengaq kata masuk balik pd 8hb...ada lg seminggu spare...hehe...sama gak..semoga sukses dan ceria pada sem baru ni..ok... :)

Huhu..sorry byk2 kat geng2 aku...aku bukan x mo kluaq sepanjang 2 minggu ni..tp keadaan ekonomi aku x mengizinkan...Insya Allah, lenkali kalo ada peluang, kita teruskan dengan agenda2 yg dah dirancang..huhu..Kita merancang, namun hanya Allah yg menentukan...

Wassalam...:P

No comments: