K - Mode dah...

Salam...

Hello everybody....huhuhu..dah ader kat tempat K di negeri K...whahaha...jadilah K-Mode seadanyer...sepatutnya aku balik samada isnin atau ahad (huhu..cam aku ckp dlm post sebelum ni...) tp alhamdulillah, bleh balik awai..sebab apa? sebab kwn aku dpt dah rumah yg kami nak simpan brg tu..so pd mlm jumaat, aku bertungkus lumus..memacking semua mender aku ntuk disimpan..selain melipat kain baju ntuk dibawak pulang..ohh..ohh mmg memenatkan tp mlm tu lebih kurang kui 1.30 pagi, kami sempat lg kluaq pi supper..sbb apa? boring..komputer dah bungkus, keyboard dah gantung...

So, pada esoknyer aku pon balik ler besama paan, nayon ngan manja....kami tumpang jamal sampai kat sg besi...jamal plak balik lewat sket sbb pi singgah ampang dulu..aku dpt bas kui 11.30 pg..bas gunung raya trus ke b'worth..huhu..aku sampai dlm kui 4.15..kira ok laa..hehehe..lps tu bapak aku mai amik..ingatkan nak balik trus, tp kami pi dulu carrefour sbb nak beli brg..huhu..lps tu baru balik rumah..kira penat gak ler semalam...

Arghhh..tu jer yg aku dpt katakan...why? heheh..aku dpt 56 k jer connection..biasa la dial-up..tp aku tp bersukur laa..drpd x der, ada jugak connection..cuma yg kureng aku x leh dl anime dan jugak upload file..huhu...nak wat camne kan? but still ok sbb aku tgk skang ni connectio tmnet kat tmpt aku makin ok..jrg dah discon tetiba..kalo dulu, pergh...mesti jer aku call nombor 1-800 tuh...kejap2 discon...page loading pon skang nih dah laju..so overall, still memuaskan le bg aku dial-up tmnet nih...so sbb tu time seminggu dua nih aku x dpt nak upload file dan gak lagu flash...huhuh...x per..nnt lg 3 thn aku nak psg stramyx..hehehe...

Aktiviti cuti? relek jer puas2....sbb lg 2 minggu aku dah nak start new sem...btw, aku aku dah dpt surat kelulusan YTN ntuk tukar course..alhamdulillah dan time kasih ler kat ytn sbb luluskan permohonan aku..lps ni nak kena dpt signature dekan dan gak lain2 proses...adeh, terpaksa ler aku sibuk biler bukak sem nnt...ermm camner pon tq kat sesape yg tolong dan sokong aku nak change course nih...semoga tuhan yg blasa jasa anda dgn sebaik balasan...huhuhu..

Ok..that's all folk..Wassalam...

isk..isk..isk....camner nak layan anime nih?

Comments

Popular posts from this blog

Tafsir Pimpinan Ar-Rahman

Sudah jauh daku mencari...

Another Year.... 2017