Downloads @ http://tokapi.blogspot.com

Salam...

Hurmm..tension nyer...nak exam ni pening pala plak...arghh..so aku pon dok saja² mula la dok merepek....la ni aku dah ada file server kat net nih.. aku guna save file...mcm best plak pakai mende nih...kalo nak tau klik banner Save File kat bawah sebelah kanan tuh.... la ni aku share mp3 ngan installer... mp3 leh di access di http://shinnosuke.servemp3.com dan aku nyer installer di http://shinnosuke.myftp.biz

Nape shinnosuke? huhu..kalo sape yg dok kampus uniten, mungkin tau la kot...bg yg tak tau, shinnosuke adalah nama pc aku kat uniten..dan aku wat web sharing kat pc tuh..so aku amik sempena nama pc aku ....hurmm..setakat ni p3 aku x byk shgt aku bubuh....installer plak baru satu, Al-Quran Digital..Hurm..Al-Quran Digital ni bagus gak laa...ada ayat sekali ngan terjemahan + sikit tafsir...kira ok la ntuk kita rujuk sket² dan baca kt pc...nak download masuk ler http://shinnosuke.myftp.biz....

Rasanya, file² aku nih x kan bertahan lama...ye laa..sbb ni kan mender free, so kalo nnt korang dah x nampakapa atau dah x leh download tuh, maksudnye file tu dah expired...mmg x leh wat apa kan...so try la download dulu tgk mcm mana...Ok la yer..aku nak smbg baca lak..ok..

Wassalam...

Comments

Popular posts from this blog

Tafsir Pimpinan Ar-Rahman

Sudah jauh daku mencari...

Another Year.... 2017