Cuti seminggu..

Salam...

Hehehehe....dah seminggu dah aku cuti...minggu depan dah nak kena balik uniten...huhu..sat saja cuti...erm...seminggu cuti ni aktiviti aku pon kira berbagai gak laa...err...aku wat apa aa? sat nak pikiaq...makan...tgk tv...main tenet..tidoq..abih tu...makan...tgk tv...main tenet..tidoq..abih tu...makan...tgk tv...main tenet..tidoq..abih tu...makan...tgk tv...main tenet..tidoq..abih tu...huhuhhuhuhuh..secara umum ni la aktiviti aku...

Btw, aku dah membotakkan kepala aku ke tahap plg maksikum aku penah wat (rapat, no 2)...huhuhu..jadi kepala aku menjadi dogol sedogol-dogolnya..whaha..(dah jadi dongga)..tp best la jugak rambut camni..berangin jaa..sejuk..kalo x aku pening ja time rambut panjang...panas...huhuhuhu...

Ermm..time seminggu ni gak aku melepaskan gian nak drive..huhu..bukan apa, bila kat kampus bukan leh dah nak drive..bukan ada keter sendiri pon..so keter hachi roku bpk aku tu laa yg menjadi tempat aku melepaskan gian..huhuh...gembiranya aku...hehehe...lg satu, aku telah menggunakan RASENGAN aku secara maksimus...huhu...sama gak cam hachi roku, rasengan aku x dibenarkan dibawak ke kampus..aduhhh...so ntuk melepaskan rindu dan gian, aku telah memaksimumkan penggunaan kedua2 nyer......

Hurm...semenjak cuti ni aku dah mula guna shareaza....resultnya amat bagus tp time dl lagu laa..mivie, video clips dan lelain tu blum pnah berjaya lagi...mau tak nya...internet slow gila...huhu...aku x leh afford nak pakai streamyx...kira nak tunggu balik kampus laa nak try semua tuh...hhuuu...Naruto pon dah 1 episod terlepas..basilisk lagi..law of ueki lagi..isk...x sabaq nak balik kampus...

Ok tu saja laa...huhu...Wassalam..

Ermm..selamat datang dan selamat menghadapai orientasi diucapkan kpd bebudak baru intake june 2005/2006 uniten...huhu..blajaq ler sungguh2 demi mencapai cita2 anda...errr..dengaq kata faci thn ni semua ganas dan gile2..so bersedia la menghadapi segala kemungkinan..teringat plak 2 thn lps.. "..Saya kate, jln atas jln...bukan jln atas jln raya..." wahahahah.... :)

Comments