* Adeh.. *

Salam...

Adeh laaa..penat gak ari ni...hurm...td aku gi ler kenduri kawen kat rumah makcik aku..huhu...dah pegi tuh, biasa laa..kena la wat keja...penat lak rasa...ingatkan keja x banyak...sekali tetiba tu, depa mai ramai sekaligus..abis laa aku dok pi sana, mai sini...mmg kalut la tadi...tp nasib baik la keadaan terkawal...lauk pauk plak cukup..nasi pon byk lagi....so semua tetamu dpt ler menikmati jamuan ngan sempurna.....

Haaa...esok aku nak balik uniten...byk keja penting x wat lagi...antaranya ialah melayana anime naruto 137 dan jugak mendownload Law Of Ueki 8 ("-__-). Huhu...mmg byk lg mender penting x abis...antaranya sequel Star Wars yg aku baru layan episod 4 (aku layan ikut tahun dia kluaq kat cinema) drpd 6 episod kesemuanya....wahaha...dan ada la jugak beberapa movie yg aku dah download tp x abis layan lagi...

Study? penting ke? heheheh....penting laa..ye laa..aku nak start study la ni...final exam ntuk short sem ni pon dah bakal menjelma lagi 2 minggu...byk gak aku x cover lagi..especially discrete ngan world civilization...huhuh....korang pahama le kan camne situasinyer la ni hehehe...(err...aku amik 2 subjek tu je sem ni.. :P)

Bila time nak pekser camni, mesti ade mcm2 bende pelik kan? emosi sumer org time ni tgh x betul...sket je salah ada la yg nak bebai..nak marah..nak merajuk..nak menangis...nak pukul org...sumer ade laa...ahahaha..so marilah kita sama2 bersabar dlm menempuhi emosi kiter sendiri dan jugak emosi org lain...kalo ade yg pelik2 tu, pepaham je la...tu mesti emosi dier tgh terganggu tuh...huhuhu..dan akhir kata..moga Allah memberkati perjuangan ita..mudah-mudahan kita akan dirahmati dan dipermudahkan untuk kita bila jawab exam nanti..Insya-Allah..marilah kita bersama-sama mendoaknnya..Amin..

Hehehe..tu jaa..Wassalam...

Comments

Popular posts from this blog

Tafsir Pimpinan Ar-Rahman

Sudah jauh daku mencari...

Another Year.... 2017