Sunday, May 01, 2005

RM 235.00?

Salam...

Ermm..kalo dulu aku penah post pasal kenaikan harga harga sewa paratment kat uniten...cadangan asal kenaikan ialah dari RM 230 ke RM 280, tp ikut berita terbaru yg aku dpt mengatakan kenaikan hanya RM 5 rinngit jer..dan bukan RM 50 spt sebelum ni...benarkah citer ni? memula aku noticed menda nih bila fakrul tulis camtu kat nickname dia dlm MSN messenger lps tu fairuz lak ckp kat aku, confirmed kan benda ni...tp as far yg aku concerned, x dak lagi official release dari pihak pengurusan uniten...hurmm...so berita ni blum bleh 100% confirmed...dgr kata ni usaha kepimpinan MPP...kalo camtu bagus lah...dulu kalo kami asyik kutuk, kini anda tlh buktikan kemampuan anda utk membela nasib pelajar..maka, kalo benar dan confirmed perkara ni, aku x akan teragak² ntuk turun mengundi sekali lagi mcm sem lepas...mungkin jugak benda ni disebabkan campurtgn "org dalam" dari tnb hq..but who knows...anyway Alhamdulillah la kalo berita ni btui....slamatt!!

Wassalam..

2 comments:

Anonymous said...

wei...letak lagi lagu yg best2 kat blog ko ni..boleh aku dengr..
hehe :P

redoks said...

yea.....apartment dah turun....selamatler duit ko tokapi...tak yah nak kuar lebih RM50