Tuesday, April 05, 2005

Yes...Nak Balik Dah...

Salam....

Mungkin ni post terakhir aku kat blog nih untuk semester ni di Uniten. Insya Allah, aku akan balik esok malam....so esok pagi aku akan kemas brg² dan ni termasuk komputer aku ni...jadi esok aku x dapatlah nak online...hurmm...sekali lagi aku ucapkan selamat balik kampung kp mereka yg turut nak balik hari ni atau esok..balik ler elok²....ok, just tu jer nak inform...hurmm..sepanjang kat rumah nnt, aku kalo online pon siang jer..mlm x leh sbb waktu tuh waktu larangan..ahaha...ok ler..bye² semua...jumpa lagi special sem...

Wassalam..

No comments: