Yeah..another song..

Salam...

Huhuu..meh layan lagu ni plak...

Aku Cinta Aku Rindu
********************
Bagaimana harus aku
Menahan rasa rinduku
Bila kau tiada di sisi

Tak dapat ku membayangkan
Rasa rindu dalam jiwa
Kita sama sama rasa

Ku menyayangi mu
Hingga akhir hayat nanti
Pasti kan bersama aaa...

Ku mengharapkan mu
Untuk meneruskan
Perjalanan cinta ini...

Aku cinta aku rindu
Walau berjauhan
Ku tahu hatimu

Aku cinta aku rindu
Tuhan berkatilah
Cinta ku padanya ooo...

Bagaimana harus aku
Menahan rasa rinduku
Bila kau tiada disisi

Tak dapat ku membayangkan
Rasa rindu dalam jiwa
Kita sama sama rasa...

Ku menyayangi mu
Hingga akhir hayat nanti
Pasti kan bersama oo...

Ku mengharapkan mu
Untuk meneruskan
Perjalanan cinta ini...

Aku cinta aku rindu
Walau berjauhan
Ku tahu hatimu

Aku cinta aku rindu
Tuhan berkatilah
Cinta ku padanya

~>

~>

***************
Aaa...semua org mesti tau ni lagu nurul ngan ajai kan? tp yg aku post ni version yg telah diubahsuai oleh sebuah band dari MMU, Jobber Scrobbers dan dinyanyikan oleh Fina. Huh, first time aku dengaq lagu nih, mmg layan abeh..bukan aku saja, satu rumah aku pon camtu...tp time mmemula saja laa...well, aku suka jenis lagu camni...rancak dan bleh buat kita melompat..huhuhu..errr...mungkin kualiti yg hangpa dengaq kat sini x best sgt sbb dah compress jd fail flash....so bg yg nak dengaq file yg lg power dan clear bleh download kat http://shinnosuke (Yg ni kalo hangpa duduk dlm kampus Uniten) atau pon kat Sini (Meta server redoks) kalo hangpa berada di luar kampus uniten. Credits to redoks for sharing a piece of uniten intranet scene to the outside world!!.

p/s- err..disebabkan server² ni adalah pc based server, so be aware that kenkadang tuh dia down sbb x online 24 jam...

Ok tu jer..Wassalam...

Comments

Popular posts from this blog

Tafsir Pimpinan Ar-Rahman

Sudah jauh daku mencari...

Another Year.... 2017