Huhu..(lagi..ekeke)...Dah nak balik uniten...

Salam...

aku tgk dlm kebanyakan blog, suma dah tulis nak abes cuti dah...huhuhu..btui²...mmg dah nak abes cuti...tp depa cuti 3 minggu...aku 2 minggu lebih ja...huuhuhu...ampes sket jadinya..tp nak wat camna...so apa yga aku dpt time cuti? aku berjaya membela badan aku ke tahap maksimum...huhuhu...makin besor jadinyer...wahahaha...x kisah ler sbb nnt balik uniten aku, aku terpakasa berlapar tahap cacing sbb dana ytn aku cukup² mkn jer...so kira aku wat bekal ler nih...hehe...lg satu, aku dpt la dok pi ronda around penang...bukan watpa pon, balik kg jaa...then pi la shopping complex sket²...saja ja, window shopping jer...lps tu aku dpt scanner baru...wahaha...dah lama ngidam scanner, baru dpt tahun ni...huuhu...apa lagi...ermm..dpt mkn nasi minyak sepupu aku bertunang...hehe..dpt gak rasa...tp penat la..dok wat keja angkat hidang, cuci pinggan semua tuh...nak wat camna, kena la tlg...kalo x tlg, nnt time aku sapa nak tolong?...huhuhu...atas dasar tu aku pon mengihklaskan diri melakukan kerja² seumpama itu setakat mana aku terdaya...wahaha..erm..lg satu aku dpt jumpa ngan tok su aku yg mai melawat dr england...biasanya dia ada perjumpaan kat Kluang bersama ngan former british nyer askar, so dia mai dulu penang...rehat sat seminggu dua, then baru pi reunion tuh...hmm..byk gak aku dpt nasihat dari dia..maklumlah, org berpengalaman ler katakan...hmmm..tu la roundup apa yg aku dpt cuti nih...hehehe...pengalaman lain tu ada, tp bukan utk hebahan umum...huhuhu..brg² kegunaan sendiri shj..okeh..tu sajer dr aku untuk edisi cuti-cutian ni, kita berjumpa lagi di edisi kespecialan kesemesteran kenantian....ekekekeke....

Wassalam...

Comments