Cebisan Kenangan..

Salam..

Hurmm..akhirnya abis jugak exam aku...huhu..penat+lega...kpd kwn² aku yg dah nak balik esok ka...lusa ka...balik baik²..jaga diri noo...huhu..aku x balik lg..kena lepak lg seminggu...btw, aku kata dlm posting sebelum ni yg aku nak lupakan everything but, after that, aku pikir byk gak benda yg aku x leh nak lupa...yg kenangan manis ni aku ingat laa...conothnya forum aibob tuh...akan aku ingat sampai bila².....huuhu...tu je la..baik leklok..

Wassalam...

####################################
- Huhu..cam biasa..lagu tema posting nih..hehehe..
####################################
Cebisan Kenangan
*****************

shalalalala...shalalalala...

ukhuwah yang terbina persis sekuntum bunga
meski pun kini kita terpisah demi kasih-Nya
namun cebisan kenangan kita
sentiasa bermain di bayangan mata
detik waktu yg berlalu
menjadi memori kau dan aku

ukhuwah yang terbina persis sekuntum bunga
meski pun kini kita terpisah demi kasih-Nya
namun cebisan kenangan kita
sentiasa bermain di bayangan mata
detik waktu yg berlalu
menjadi memori kau dan aku

sewaktu kita bersama saling setia menimba ilmu
tanpa mengenal erti penat jemu
ingatkah kau lagi...
kita bersama memijak onak duri
di tanah gersang mengutip semangat suci
kini segalanya tersurat dalam sanubari

ukhuwah yang terbina persis sekuntum bunga
meski pun kini kita terpisah demi kasih-Nya
namun cebisan kenangan kita
sentiasa bermain di bayangan mata
detik waktu yg berlalu
menjadi memori kau dan aku

sewaktu kita bersama saling setia menimba ilmu
tanpa mengenal erti penat jemu
ingatkah kau lagi...
kita bersama memijak onak duri
di tanah gersang mengutip semangat suci
kini segalanya tersurat dalam sanubari

bersabarlah dengan ketetentuan-Nya
ada rahmat yg tersembunyi
bertemu berpisah kerana Allah
lumrah kehidupan insan beriman
moga saat nan indah
ku harap berulang lagi

ukhuwah yang terbina persis sekuntum bunga
meski pun kini kita terpisah demi kasih-Nya
shalala...
namun cebisan kenangan kita
sentiasa bermain di bayangan mata
detik waktu yg berlalu
menjadi memori kau dan aku

- click play ntuk mulakan lagu...

Comments