Akitviti Time Cuti 1

Salam...

Yehaaa....dah dekat 4 hari aku cuti...ahaha...apa aktiviti aku? not so much laa...layan DVD ngan game jaa...dulu x bleh layan game sgt..but kom adik aku dah upgrade GC (GeForce MX 4000, 128 MB DDR, 64 Bit), so bleh laa layan game sepuasnya...huhuh...yg x tahan main cs source...huhuhu..sempoi gak graphic dia...tp cam lawak ja pergerakan..huhuh...lps tu aku layan movie Hitch ngan Robot...huhu..bleh laa..tp Hitch tu mmg menarik la citer dia...layan jgn x layan...lps tu aku beli tv card...huhu..tv x dpt clear tp FM clear abis...wahaha..x tahan nak pasang kat pc aku bila balik uniten lagi..selain tu bacaan aku kat sirah nabawiyah tetap diteruskan...huhu..cam nak wat book review lak rasa...tp x pa slow²...hehe..tu je la aktivit aku stakat ni selain balik kampung tok aku kat Penang....harap² more interesting activities will come to me..ok..that's for this post...



DVD Hitch ngan Robot




Sirah Nabawiyah yg aku tgh baca...




TV cCard baru aku...hehehe...




GeForce MX 4000 adik aku...huhu..best layan CS Source...



OK....Wassalam...

Comments

Popular posts from this blog

Tafsir Pimpinan Ar-Rahman

Sudah jauh daku mencari...

Another Year.... 2017