Saturday, March 26, 2005

Waa..S-Mode x berjalan lancar....

Salam...

Wahaha..aku nyer s-mode x jln lancar...pasai apa? dunno laaa..mungkin enjin gundam aku ni dah kong kot..dah x leh pakai....isk..[eksa tinggai lg 2 hari jaaa...study x abis lagi...x bleh blah arr...asai bukak note jaa, ngantuk...x leh concentrate...terutama skali SAD...ngantuk seh study..byk nak kena ingat, walaupon sebenarnya kita perlu paham jer... takpa esok try study lagi....

******************
Semalam aku tidoq awai gakler...ingat bgn awai nak study..sekali bgn subuh tidoq balik..lajak sampai kui 10...hehehe..dah lama x bgn lambat...ahaha..sekali sekala masyuk gak...tp yg best semalam mimpi aku tu rasa bahagia semacam jaa...x tau sbb apa..nak kata aku tgh hepi x pon...tensen jer...tp tu laa.mungkin time aku tidoq tu aku nak release tensen, tu yg dpt mimpi baik punya...tp bukan "mimpi tu" laaa..jgn salah paham...kalo camtu la maksud dia..alhamdulillah, takla aku tensen sgt pagi tadi.....

*****************
Well aku nak tidoq lagi nih...esok mmg aku btui² nak study..apa nak jadi, jadilah....janji esok aku nak study..mlm ni mmg x bleh blah dah...ngantuk...rasanya esok aku nak minimize penggunaan PC aku...kalo nak layan lagu, bukak radio saja...layan IKIM.FM....masyuk gak tuh...harap gak esok cuaca x panas sgt, sesuai la ntuk mode study....biaq la gundam aku ni bejalan..baru btui s-mode....

*****************
Ya Allah, Ya Tuhanku, Kau kurniakanlah taufik dan hidayah-Mu kepada kami, Moga-moga dengan rahmat-Mu itu, dapat kami teruskan perjuangan kami dalam menuntut ilmu. Ya Allah, permudahkanlah urusan Hamba² Mu ini, mudah-mudahan kami berjaya dalam final exam yg bakal menjelma. Ya Allah, Kau kukuhkanlah ikatan ukhuwah sesama kami, jauhkanlah dari sebarang persengketaan dan masalah, sebaliknya limpahilah kami dengan kasih dan sayang-Mu Ya Allah...Ya Allah...berikanlah Kami kebaikan di dunia dan akhirat, serta hindarilah kami dari seksaan api neraka.....Hanya pada-Mu tempat kami berserah....Amin ya Rabbal'Alamiin...

*****

Wassalam..

No comments: