S-Mode Activated

Salam....

Yaa...semalam, Jumaat 19 Mac 2005 dah lepas satu lagi masalah..presentation SAD...huhuhu..kira ok gakler presentation tuh...kena pangkah, still kena.. tp ditahap yg sederhana laa..x laa terasa sangat...time presentation, semua group members bagi persembahan terbaik..u'r the best guys....so Alhamdulillah la bab tu...

******************

Kini, tinggal Multimedia...this one, aku x ler risau sangat...sbb separuh keja dia member aku dah buat...tinggal 3 part yg aku ngan Paan perlu habiskan.....so aku rasa bleh abiskan by malam ni (Sabtu) sbb nak kena submit Isnin...lepas multimedia ni siap, kira officially dah x der keja yg tinggal...just report for SAD...also can be done..hopefully before isnin gak ler...so, still Alhamdulillah gak...

******************
Hurrmm..dan last skali, sempena nak abes sem ni,aku nak mintak maaf kat semua kengkawan aku..kalo ada apa yg aku buat salah, harap maafkanla aku yer...jgn ler dok simpan dlm hati...dah dekat nak final ni, kalo ada problem x puas hati ngan aku, meh settle cepat² ok...err..jom la sama-sama kita doa supaya Allah permudahkan segala urusan kita termasuk Final Exam kita...semoga sama-sama kita dapat taufik dan hidayah dalam menempuh hal ni...Aminn...

Wassalam..

Comments