Esok paper last..

Salam...
x dak apa nak dikatakan sgt, cuma sok paper last aku ntuk sem nih..Multimedia Technology...hurm...x tau camna performance ntuk esok..harap² ok laa...lps jer exam sok, aku nak gi gathering forum aibob...sedih plak sbb forum dah nak closed...btw, lps tu nak wat keje sket and lps tuh aku nak relek jaa sampai aku balik, samada 9 atau 10 hb nih...aku balik lmbat sket sbb nak tunggu kwn² simpan brg..aku simpan skali dgn depa, so kena la tunggu...apartment plg lewat, isnin dah kena kluaq...huhuhu..tilet x cari lg..sabtu kot aku pi cari...hurm...lps balik rumah nnt, aku nak format balik otak aku...i want to forget everything from this sem...semester paling aku pening kepala sepanjang ada kat uniten nih...huh..byk yg pahit saja...tp aku telan gak laa..sbb org kata yg pahit tu mula saja..sbb last skali yg pahit tu jugakla yg bertindak sbg ubat...tp x tau laaa..aku dah maleh nak pikiaq tu semua...yg aku tau, nnt bila aku balik uniten balik, aku balik ngan keadaan yg baru dan fresh...harap² jadi la plan aku lagu tuh....so kpd semua kwn² aku yg balik awai tu, balikla berhati-hati dan nikmati cuti kali ni...ok...tu saja kot...
Wassalam...

Comments

Popular posts from this blog

Tafsir Pimpinan Ar-Rahman

Sudah jauh daku mencari...

Another Year.... 2017