Wahaha..

Wahahaha..di saat jari jemariku menaip ni aku dah ada kat Kulim Kedah..huhuhu..my lovely hometown with full of sweet 'n' sour memory...ermm...aku dah lama tak rasa internet yg slow dan hari ni aku kembali merasainya....tp kekadang aku ingat yg slow ni pon lagi ok dr yg laju tp firewall cam gila babeng punya...cess..btw, aku ingat nak buat book review agama tuh..tp sampai la ni pon x baca habih lagi muka surat first tuh...hurm..ingat nak study ntuk SAD..pon x start lagi...so x pa laa... ingat nak wat slow²..Insya Allah bleh siap...ok..Salam..

(adik aku dah bising neh..mentang²la pc dia..ces..x kenang jasa punya budak..wekk ;p)

Comments