Saturday, February 19, 2005

Special Sem Subject Registration...

Salam...yah..aku amik special sem april ni....huhuu org lain cuti 2 bulan, aku lak kena study..huhuhu..camni la kalo rasa nak grad awai skit...however, program aku sedikit tergendala sbb for subject comparitive religion (Relb) tuh, klas dah full..dahler satu section jaaa...ni yg aku x puas hati..ada ka patut wat 1 ja section..depa x check ka study plan yg bebudak dok wat...bagi laaa 2-3 section..bebudak IT cam aku nih semua x dpt amik sbb budak Engine ngan Senior dah amek..aalahai..korang poan amek gak ker..tp nasib korang baik ler sbb time slot awai...nak wat camna kan....So, dengan Rasmi aku hanya amik Discrete Structure saja special sem ni..klas 3 hari seminggu..muahaha..4 hari cuti...gila laa...tp org kata discrete nih mmg susah sket...padan la kot ngan jadual tuh...kat bawah ni contoh jadual aku...

Day800900100011001200130014001500
MondayCCSB123
BM-0-011
CCSB123
BM-0-011
TuesdayCCSB123
BM-0-011
CCSB123
BM-0-011
WednesdayCCSB123
BM-0-011
CCSB123
BM-0-011
Thursday
Friday
Saturday


Hurmm..ni je laa hari ni..ntuk RELB aku cuba tackle plak bila naik 2nd year...terpaksa laa kalo x lg susah nnt..okeh tq..wassalam..

---------------------------------------------------------------------------------
ahakss..ari ni baru aku paham setiap kejadian ada hikmah terselindung...syukur ke hadrat Allah yang Maha Berkuasa Lagi Maha Mengetahui.......Amin...
---------------------------------------------------------------------------------

No comments: