Selesai satu perkara..Alhamdulillah...

Assalamualaikum.....huhuu..tadi group kami (edios) dah selesai present kami nyer flash presentation...syukur, sempat gak buat...dlm masa 2 hari nih kami dok compile semua element flash tuh, linking ngan sound...dan apa yg paling menarik, kami siapkan 30% kejer kami tuh dlm masa sejam sebelum presentation..kejer terakhir sekali ialah link credits dan intergrating loop sound..seb baik xdak problem...huhuu..biler kena present? time lab kui 5...bila siap...huhuu..tepat kui 5...sbb tu kami sampai lambat sket...elok² sampai ialah giliran group kami..fuhhh..akhirnya jln gak...lps tu ader la yg Miss Dela komplen..ala standard aa kalo Miss Dela komplen, tp dia ckp however still ok except for usabilty ngan pemilihan font...huhuhu..x pe laa tu...Err..sepatutnya aku bg big credit kat paklong aka shahril sbb dia la yg buat paling byk dlm mender nih, then jijy...abih tu paan ngan radin...antara byk² tu aku la yg buat paling sket...ye laa sape laa aku ni...dtg dari kampung..toreh getah jaa..dulu kejer nelayan..bla..bla..(huhuh tiru ayat brader itu...)huhuhu...that's all...ada byk keja lg...book review ngan preparations untuk CS...huhuhu..minn-san lps ni kita ganbatte menda² ni plak ek..Wassalam...

--
*Huhuhu..td aku tgk demo cekak hanafi...isk rasa cam nak turun balik kelas umum..Insya Allah aku turun sem depan ngan faizal..kalo xdak aral melintang...PENERAJU WARISAN MUTLAK!!!!! SILAT CEKAK USTAZ HANAFI!!!!

Comments

Popular posts from this blog

Tafsir Pimpinan Ar-Rahman

Sudah jauh daku mencari...

Another Year.... 2017