Thursday, February 17, 2005

Mmg SAD laa...

Huhuhu..Salam all..mmg exam SAD tu sad laa...aku banyak lupa terms dia..adus..lps ni abes ler aku...haa..aku kalo dah camni mesti nak merepek..kasi can aku merepek bwah nie ek...(eleh..blog aku, punyer pasal la nak merepek..aper kess??)
*********************************************************************************
Merepek Tahap cipan
---------------------

orgmanantah.. (4:56:26 PM):
icegirl_cold10 (1/24/05 7:14:38 PM): pade zaman dulu, ade seko babi. die ade sorang kawan baik yang bernama cipan... Pada satu ari, babi itu meminta rakannya melukis gambarnya.Cipan pon menggunakan segala kekreatifan yang ada padanye utk. melukis gambar kawannye itu.... Apabila lukisan itu siap,cipan menyerahkan lukisan itu kpd babi itu. Selepas memerhati lukisan tu,dengan sepantas kilat sang babi itu memberi satu flying kick kat cipan .... kesian cipan terselit kat celah batu tempat dia melukis kawan nya tu..... lalu babi tu berkata "lagi sekali ko lukis gambar aku macam babi, aku bunuh ko".
lelakihensemlerkononpeerah (5:04:32 PM): haha..
orgmanantah.. (5:04:46 PM): alllooooooo
lelakihensemlerkononpeerah (5:04:47 PM): x gie skolah ker?
orgmanantah.. (5:05:08 PM): baru balik main bola baling
lelakihensemlerkononpeerah (5:05:16 PM): ooo
orgmanantah.. (5:05:29 PM): menang oo
lelakihensemlerkononpeerah (5:05:39 PM): heheh
lelakihensemlerkononpeerah (5:05:46 PM): kira best la menang tuh?
lelakihensemlerkononpeerah (5:05:49 PM): huhuhu
orgmanantah.. (5:05:59 PM): besa la
lelakihensemlerkononpeerah (5:06:11 PM): besa ka?
orgmanantah.. (5:06:16 PM): yela
orgmanantah.. (5:06:18 PM): he
lelakihensemlerkononpeerah (5:06:57 PM): mana gambo ko? dah lupa? ekekekekeke...
lelakihensemlerkononpeerah (5:07:07 PM): kalo takut ckp je laa
orgmanantah.. (5:07:38 PM): yela aku takut...!!!
orgmanantah.. (5:07:43 PM): eish ko ni
orgmanantah.. (5:07:48 PM): kalo ye pon sabo la
lelakihensemlerkononpeerah (5:08:03 PM): hehehehe..aku takut ada konspirasi jer..
lelakihensemlerkononpeerah (5:08:31 PM): sixth sense aku mengatakan terdapatnya konspirasi di peringkat tertinggi..
lelakihensemlerkononpeerah (5:08:37 PM): hahahah..
orgmanantah.. (5:08:37 PM): konspirasi tu ape?
orgmanantah.. (5:08:44 PM): inti karipap ke?
lelakihensemlerkononpeerah (5:09:04 PM): konspirastu mcm tokey vcd tuh..piracy..kira sepupu dia laa
orgmanantah.. (5:09:12 PM): oooo
orgmanantah.. (5:09:14 PM): pppp
lelakihensemlerkononpeerah (5:09:23 PM): sbb skrang ni ramai org suka beli dvd double layer..
orgmanantah.. (5:09:24 PM): ingat mayonis yg letak dlm rendang tu..
orgmanantah.. (5:09:32 PM): nenek aku wat bez gile..
lelakihensemlerkononpeerah (5:09:47 PM): yg mayonis tu kita sapu la atas dvd cam sapu jem..
lelakihensemlerkononpeerah (5:09:55 PM): then letak dlm oven..
lelakihensemlerkononpeerah (5:09:57 PM): hehehe
orgmanantah.. (5:10:11 PM): pastu bg kucing mkn kan kan kan?
lelakihensemlerkononpeerah (5:10:15 PM): tak laa
lelakihensemlerkononpeerah (5:10:24 PM): wat pa kucing mkn..
lelakihensemlerkononpeerah (5:10:36 PM): bg ler kat ketam yg dilanda tsunami..kesian woo
lelakihensemlerkononpeerah (5:10:56 PM): hehehe
orgmanantah.. (5:10:58 PM): a'a la
orgmanantah.. (5:11:03 PM): lupa lak aku
orgmanantah.. (5:11:15 PM): tp nnti kena share ngn ikan2 alin
orgmanantah.. (5:11:17 PM): sian lak
lelakihensemlerkononpeerah (5:11:48 PM): lorr..ikan? lain dah makan yg vcd biasa tu..yg double layer ni kasi kat ketam laa
orgmanantah.. (5:12:06 PM): kire spesel kes la ni?
lelakihensemlerkononpeerah (5:12:30 PM): x ni kira kes terpencil..sbb spesel kes x sama ngan kes terpencil
orgmanantah.. (5:12:45 PM): ye ke..
lelakihensemlerkononpeerah (5:12:48 PM): spesl kes kena beli sekotak kotak pensel
orgmanantah.. (5:12:56 PM): sori la cg x ajar lagi bab ni
orgmanantah.. (5:13:03 PM): cuti bersalin
lelakihensemlerkononpeerah (5:13:09 PM): manakala kes terpencil kena dok kaw. terpencil..ahakzz...
lelakihensemlerkononpeerah (5:13:16 PM): oh ye ke?
orgmanantah.. (5:13:39 PM): ye la
lelakihensemlerkononpeerah (5:13:45 PM): so camner ngan kospirasi..berjalan lancar ke tokey tuh?
orgmanantah.. (5:13:48 PM): sorang tu g mekah x balik2
lelakihensemlerkononpeerah (5:13:49 PM): hehehe
orgmanantah.. (5:13:55 PM): wallahualam
orgmanantah.. (5:13:58 PM): x tau la plk
lelakihensemlerkononpeerah (5:13:59 PM): hahahaha
orgmanantah.. (5:14:09 PM): x g survey lagi
lelakihensemlerkononpeerah (5:14:29 PM): x yah survey laa..tgk jer survivor..
lelakihensemlerkononpeerah (5:14:53 PM): survey ni kang sangkut plak kat conveyer anak pakcik layer..
lelakihensemlerkononpeerah (5:14:59 PM): hehehe
orgmanantah.. (5:15:51 PM): gitu lak
lelakihensemlerkononpeerah (5:16:04 PM): hahaha..dah cover ker?
lelakihensemlerkononpeerah (5:16:11 PM): atau discovery channel?
lelakihensemlerkononpeerah (5:16:14 PM): heheh
orgmanantah.. (5:16:29 PM): ilek
orgmanantah.. (5:16:36 PM): aku lum surrender
lelakihensemlerkononpeerah (5:16:42 PM): hehehe
lelakihensemlerkononpeerah (5:16:59 PM): surrender ni mcm surendran ke?
orgmanantah.. (5:17:04 PM): tak..
lelakihensemlerkononpeerah (5:17:08 PM): atau mcm dhanabalan?
orgmanantah.. (5:17:08 PM): cam..
lelakihensemlerkononpeerah (5:17:14 PM): ata saravanan?
lelakihensemlerkononpeerah (5:17:18 PM): atau sarves?
lelakihensemlerkononpeerah (5:17:19 PM): hehehe
orgmanantah.. (5:17:26 PM): cam..
orgmanantah.. (5:17:28 PM): cam..
lelakihensemlerkononpeerah (5:17:34 PM): heheh
orgmanantah.. (5:17:35 PM): cambah..
orgmanantah.. (5:17:37 PM): eh
orgmanantah.. (5:17:46 PM): cam ko la lebey kurang
lelakihensemlerkononpeerah (5:17:57 PM): hahaha..fakta kena selari kan?
lelakihensemlerkononpeerah (5:18:06 PM): cam aku ker atau digital cam?
lelakihensemlerkononpeerah (5:18:09 PM): heheh
orgmanantah.. (5:18:12 PM): maner der
orgmanantah.. (5:18:14 PM): jauh tuh
orgmanantah.. (5:18:16 PM): ko ni
orgmanantah.. (5:18:25 PM): maser cg ajar ko main skate ke epe?
lelakihensemlerkononpeerah (5:18:37 PM): selari x sama selaju..
lelakihensemlerkononpeerah (5:18:45 PM): selaju kena saman ngan anak pakcik seman..
lelakihensemlerkononpeerah (5:18:52 PM): heheheh
orgmanantah.. (5:19:12 PM): oo
orgmanantah.. (5:19:20 PM): sian anak pakcik seman tu
orgmanantah.. (5:19:25 PM): deraman x tulun ke?
lelakihensemlerkononpeerah (5:19:32 PM): pakcik seman x mo kawan ngan deraman..
lelakihensemlerkononpeerah (5:19:43 PM): deraman suka berlakon drama..
lelakihensemlerkononpeerah (5:20:01 PM): dlm drama ada 2 watak..jadi katak ngan botak..
lelakihensemlerkononpeerah (5:20:09 PM): muahahahahakss..
orgmanantah.. (5:20:11 PM): la camtu ke
orgmanantah.. (5:20:12 PM): deraman ni mmg r
lelakihensemlerkononpeerah (5:20:22 PM): mmg gapo nyer?
orgmanantah.. (5:20:27 PM): dasar lemang tul
lelakihensemlerkononpeerah (5:20:41 PM): lemang ke malim deman?
lelakihensemlerkononpeerah (5:20:47 PM): @ tanjung malim?
orgmanantah.. (5:20:51 PM): maner der
orgmanantah.. (5:21:01 PM): malim deman xleh masuk psl demam
lelakihensemlerkononpeerah (5:21:21 PM): kalo demam apsal x gie mamam?
orgmanantah.. (5:21:39 PM): pak man dah ajak g kemaman
lelakihensemlerkononpeerah (5:21:43 PM): knaper x nak kawan ngan maman dlm citer bulan posa tuh?
lelakihensemlerkononpeerah (5:21:59 PM): kemaman bukan maman..mungkin eman manan...
lelakihensemlerkononpeerah (5:22:05 PM): hueheuheuheu
orgmanantah.. (5:22:22 PM): eman mana cbuk ngn senaman la..
lelakihensemlerkononpeerah (5:22:46 PM): senaman ka tmn industri selaman..kat seri kembangan?
orgmanantah.. (5:22:53 PM): xla
orgmanantah.. (5:23:02 PM): kat seremban
orgmanantah.. (5:23:10 PM): tepi jamnan kat umah sakiman
lelakihensemlerkononpeerah (5:23:13 PM): soromban ke serombong kapal?
lelakihensemlerkononpeerah (5:23:38 PM): umah sakiman kat kedai makan..
orgmanantah.. (5:23:53 PM): maner der
lelakihensemlerkononpeerah (5:23:58 PM): makan same ke ngan konpisrasi cd cetak rompak double layer?
orgmanantah.. (5:24:02 PM): kat taman la
lelakihensemlerkononpeerah (5:24:18 PM): kat taman bukan ker ada arteri pulmonari?
lelakihensemlerkononpeerah (5:24:37 PM): tambah ngan radang radiovaskular perinngkat cipan dlm citer tadi?
lelakihensemlerkononpeerah (5:24:39 PM): muehehehe
orgmanantah.. (5:24:42 PM): oo anti biotik aseterik kolonik tu?
lelakihensemlerkononpeerah (5:25:09 PM): asetrik ngan cuka sama kan? bleh makan mcm makan ikan papan?
orgmanantah.. (5:25:28 PM): ngn lipan leh kot?
lelakihensemlerkononpeerah (5:25:36 PM): atau sama ngan hotdog special kat upten?
lelakihensemlerkononpeerah (5:25:44 PM): lipan pegi upten ke?
orgmanantah.. (5:25:51 PM): x
orgmanantah.. (5:25:54 PM): tu topan
orgmanantah.. (5:25:59 PM): tumpang cipan
orgmanantah.. (5:26:04 PM): g ngn sampan
lelakihensemlerkononpeerah (5:26:34 PM): cipan ajak ko gie upten naik sampan dnagn leman kat malim deman kat tanjung malim kan?
lelakihensemlerkononpeerah (5:26:46 PM): kanknakanakan? heheh
lelakihensemlerkononpeerah (5:27:22 PM): ko tau kan?
orgmanantah.. (5:27:25 PM): halim yg ajak sopian ke mkn lemang kat seri kembangan
lelakihensemlerkononpeerah (5:27:52 PM): halim ni bukan sepupu eman ke? camner tau jalan ke seri kembangan?
lelakihensemlerkononpeerah (5:28:10 PM): di seri kembangan pegi lepak kat mane?
orgmanantah.. (5:28:34 PM): die tgk papan kenyataan pastu suker ati die je masuk semer simpang
lelakihensemlerkononpeerah (5:29:21 PM): papan kenyataan samer ker ngan teori penyata konspirasi peringkat kedelapan seadanya?
lelakihensemlerkononpeerah (5:29:32 PM): hehehe..
orgmanantah.. (5:29:33 PM): takder la
orgmanantah.. (5:29:58 PM): cumer berkerlipan jer ala era kegemilangan zaman 60-an..
lelakihensemlerkononpeerah (5:30:27 PM): zaman 60 an tiada sinaran pasport kegemilangan..tp ada juara kugiran satu malaya..
lelakihensemlerkononpeerah (5:31:21 PM): ? hehehe
orgmanantah.. (5:31:23 PM): ader pertandingan mkn cipan
lelakihensemlerkononpeerah (5:31:42 PM): cipan makan lipan? camner bustaman nak makan?
orgmanantah.. (5:32:01 PM): busataman dah kenyang..dah xleh mkn
orgmanantah.. (5:32:12 PM): nnti haji salman berang
lelakihensemlerkononpeerah (5:32:26 PM): hehehe
orgmanantah.. (5:32:39 PM): surrender ke?
lelakihensemlerkononpeerah (5:32:41 PM): dah ler..aku dah penat merepek ni...nnt nak mkn kerepak
orgmanantah.. (5:32:42 PM): heh
lelakihensemlerkononpeerah (5:32:47 PM): hehehe
orgmanantah.. (5:32:50 PM): yes aku mng!!
orgmanantah.. (5:32:55 PM): :-P
lelakihensemlerkononpeerah (5:32:59 PM): mu menang makang siamang..
lelakihensemlerkononpeerah (5:33:12 PM): heheh..ambo dok kalah lagi
orgmanantah.. (5:33:21 PM): mu ni memang nok kene rodang
lelakihensemlerkononpeerah (5:33:23 PM): :-?
orgmanantah.. (5:33:30 PM): pesal?
lelakihensemlerkononpeerah (5:33:41 PM): rodang ni mcm rodensia spupu platipus tikus ker?
lelakihensemlerkononpeerah (5:34:04 PM): atau sepupu sepapat ketupat rendang?
orgmanantah.. (5:34:13 PM): x cam pelakon indonesia yg semakin pupus tu
orgmanantah.. (5:34:25 PM): aku nk kuar jp ni
orgmanantah.. (5:34:27 PM): ader hal
lelakihensemlerkononpeerah (5:34:29 PM): hehehe
orgmanantah.. (5:34:30 PM): snbg blk k
orgmanantah.. (5:34:33 PM): ok?
orgmanantah.. (5:34:35 PM): bye
lelakihensemlerkononpeerah (5:34:37 PM): ok ler
lelakihensemlerkononpeerah (5:34:41 PM): bye/

orgmanantah.. (5:54:02 PM): amboi sdp kutuk aku ye
lelakihensemlerkononpeerah (6:03:29 PM): haha
lelakihensemlerkononpeerah (6:03:35 PM): ko dah kluar ke?
lelakihensemlerkononpeerah (6:03:39 PM): aku baru jer balik..

orgmanantah.. (6:20:24 PM): balik dr beli apam balik kat kedai malik ke?
lelakihensemlerkononpeerah (6:20:52 PM): dah abes ker konspirasi ikan parsi?
orgmanantah.. (6:21:14 PM): dah balik parsi lps mkn nasi
lelakihensemlerkononpeerah (6:21:39 PM): makan nasi ker makan kucing parsi kepala lapan?
orgmanantah.. (6:22:11 PM): suker sgt pan lempang baru lebam
orgmanantah.. (6:22:21 PM): 3 minit rehat
lelakihensemlerkononpeerah (6:22:23 PM): nanda korewa?
orgmanantah.. (6:22:25 PM): nk kuar jap je
orgmanantah.. (6:22:29 PM): ok
lelakihensemlerkononpeerah (6:22:29 PM): uiks..
orgmanantah.. (6:22:33 PM): jap je
lelakihensemlerkononpeerah (6:22:33 PM): heheh
orgmanantah.. (6:23:29 PM): dah
orgmanantah.. (6:23:33 PM): ape ko ckp td?
lelakihensemlerkononpeerah (6:23:40 PM): aper?
orgmanantah.. (6:23:46 PM): td
orgmanantah.. (6:23:50 PM): wa..wa..
lelakihensemlerkononpeerah (6:23:52 PM): x cakap apa pon? ko baru bgn tido ker?
orgmanantah.. (6:23:53 PM): aku lawa ke ape?
lelakihensemlerkononpeerah (6:23:58 PM): xeh..
lelakihensemlerkononpeerah (6:24:04 PM): nanda korewa?
lelakihensemlerkononpeerah (6:24:08 PM): nandayo?
orgmanantah.. (6:24:13 PM): penanda tu lawa?
orgmanantah.. (6:24:17 PM): mmg
orgmanantah.. (6:24:19 PM): cam aku
lelakihensemlerkononpeerah (6:24:27 PM): penanda buku kat kedai sukaramai anda..
orgmanantah.. (6:24:28 PM): ko nk main yoyo?
orgmanantah.. (6:24:30 PM): aku ader
lelakihensemlerkononpeerah (6:24:53 PM): yoyo ko watper? nak jumpa khir toyo?
orgmanantah.. (6:25:03 PM): x la
orgmanantah.. (6:25:10 PM): khir toyo tu poyo je
lelakihensemlerkononpeerah (6:25:16 PM): poyo tu aper yer?
orgmanantah.. (6:25:18 PM): cam toyol pon ader
lelakihensemlerkononpeerah (6:25:38 PM): toyol tu mcm tokey balak kat hutan simpan ker?
orgmanantah.. (6:25:40 PM): yg org mkn tu..
orgmanantah.. (6:25:44 PM): yg kaler ijo tu
orgmanantah.. (6:25:50 PM): aper..
orgmanantah.. (6:25:52 PM): petayo?
orgmanantah.. (6:25:56 PM): haa tu la
lelakihensemlerkononpeerah (6:26:00 PM): kaler ijo kat tgh ada bulat putih tu ke?
orgmanantah.. (6:26:10 PM): haa...salah
lelakihensemlerkononpeerah (6:26:10 PM): yg aku bukan kawan jojo
orgmanantah.. (6:26:18 PM): 10 markah ditolak
lelakihensemlerkononpeerah (6:26:35 PM): itu kawan adik pebgacara tv hani mohsin ikan masin
lelakihensemlerkononpeerah (6:26:57 PM): 10 markah tu jatuh ker kalo kita tolak..
orgmanantah.. (6:26:59 PM): itu jiran asin jual gasing..
lelakihensemlerkononpeerah (6:27:00 PM): ejekekek
orgmanantah.. (6:27:04 PM): mmg la
orgmanantah.. (6:27:16 PM): x tolak pon beliau jatuh ngn sendirinya
lelakihensemlerkononpeerah (6:27:40 PM): knaper beliau jatuh tanpa ada daya asing yg campurtangan dlm kes sedemiakian sedanya itu??
lelakihensemlerkononpeerah (6:28:15 PM): hehehe
lelakihensemlerkononpeerah (6:28:16 PM): heheheh
orgmanantah.. (6:28:17 PM): hatta telah berlakulah kes makhluk asing jual ikan masin di bumi nan asing
orgmanantah.. (6:28:31 PM): heh
orgmanantah.. (6:28:35 PM): x klh lg tu
lelakihensemlerkononpeerah (6:28:39 PM): di bumi nan asaing aku tak kenal org lain bernama nan selain pakciks edara azman adnan
lelakihensemlerkononpeerah (6:29:12 PM): yg aku kenal sekarang di bumi indah nan permai ialah dua org ustaz bernama adnan
orgmanantah.. (6:29:14 PM): azman adnan telah disaman krn mempunyai ikan toman
lelakihensemlerkononpeerah (6:29:14 PM): hahahah
lelakihensemlerkononpeerah (6:29:27 PM): ikan toman tidak sama lagaknya dgn tomatoman
orgmanantah.. (6:29:48 PM): di bumi indah ini saodah x endah bila edah panggilnya bedah
orgmanantah.. (6:29:53 PM): fuh
lelakihensemlerkononpeerah (6:30:14 PM): kerana tomatoman lebih comey dr pakcik nan mahupun azman adnan namun tidak dpt mengalahkan kehenseman ustaz adnan aku tu seadanya..
lelakihensemlerkononpeerah (6:30:48 PM): kerana bedah tidak seindah biasa..tidak seindah siti nurhaliza yg suatu ketika dulu amat ku cinta..
lelakihensemlerkononpeerah (6:31:07 PM): hehehe
lelakihensemlerkononpeerah (6:31:13 PM): ? mueeheheh
orgmanantah.. (6:31:32 PM): walaupun begitu beliau tetap x dpt mengalahkan kemachoan yg kelihatan pd makcik tan
orgmanantah.. (6:32:29 PM): indahnya pemandangan di kedah lebih indah dr seindah cinta siti nurhaliza yg sememangnya selalu gundah itu
lelakihensemlerkononpeerah (6:32:50 PM): makcik tan kawan ngan makcik kos, adik sedara kak sinusodial peringkat kordial sirap saga..
lelakihensemlerkononpeerah (6:33:10 PM): kedah mmg indah, namun iindah lagi penang tanah kelahiran lu..
lelakihensemlerkononpeerah (6:33:14 PM): *ku
lelakihensemlerkononpeerah (6:33:37 PM): kedah tempat ku menadah ilmu yg x sudah sudah..
orgmanantah.. (6:34:09 PM): makcik tan bini encik atan x pnh berdedara ngn sirap cap bunga taik ayam mahupon proton saga
lelakihensemlerkononpeerah (6:34:18 PM): hingga hinggap uniten ni la ssesudah itu
orgmanantah.. (6:34:54 PM): baguslah krn anda x pernah lupakan kedah tanah nan indah itu
orgmanantah.. (6:35:17 PM): setahu ambe hy burung dan cicak yg suka hinggap
lelakihensemlerkononpeerah (6:35:22 PM): adakah kau ketwa berdekah-dekah? atau di kedah anda x pernah makan nasi kawah krn aku ada sorang kwn yg nama glamournya di asrama adalah mr kawah?
lelakihensemlerkononpeerah (6:35:57 PM): atau kau sudah terjatuh ke dlm kawah konpirasus kasus awam kah?
orgmanantah.. (6:36:20 PM): oh tidak..aku suke bersedekah shj..itupon kalo ader yg menadah..
lelakihensemlerkononpeerah (6:36:37 PM): alhamdulillah bersedekah membawa berkah
orgmanantah.. (6:36:49 PM): semestinya lah
lelakihensemlerkononpeerah (6:36:59 PM): kahkaahakahakhakhakah
orgmanantah.. (6:37:10 PM): pak lah pon haruslah kena sentisa bersedekah
orgmanantah.. (6:37:23 PM): ?(dah abis r tuh)
lelakihensemlerkononpeerah (6:37:35 PM): pak lah sudah buat korban akikah? kau bilakah?
orgmanantah.. (6:38:03 PM): entahlah
lelakihensemlerkononpeerah (6:38:08 PM): adakah kau tahu siapa disisimu ?
orgmanantah.. (6:38:08 PM): aku lelah lah
lelakihensemlerkononpeerah (6:38:24 PM): knapa lelah? bukan kah kau org yg kuat?
orgmanantah.. (6:38:34 PM): oh sudah tentu disisiku cermin sisi di cc ini
lelakihensemlerkononpeerah (6:38:35 PM): knapa tak makan ubat?
orgmanantah.. (6:38:58 PM): krn sudah kuat la aku x mkn ubat
lelakihensemlerkononpeerah (6:39:02 PM): iyakah di sisi ada cermin cc yg mengalahkan cc moto aku?
orgmanantah.. (6:39:06 PM): dah r tuh
orgmanantah.. (6:39:16 PM): aku nk blah!
orgmanantah.. (6:39:26 PM): dah lambtlah
lelakihensemlerkononpeerah (6:39:31 PM): atau adakah konpirasus dvd double layer yg lg kuat dr cc dan cs dlm cc ko itu?
lelakihensemlerkononpeerah (6:39:36 PM): ahahahaha
orgmanantah.. (6:39:39 PM): nnti marah plk si bedah ngn cik timah
lelakihensemlerkononpeerah (6:39:45 PM): hehehe
orgmanantah.. (6:39:52 PM): k la
lelakihensemlerkononpeerah (6:39:54 PM): iyalah tu cik adik weii
orgmanantah.. (6:39:56 PM): ko ingat tuh
lelakihensemlerkononpeerah (6:39:56 PM): ok
orgmanantah.. (6:40:00 PM): smbg lain kali
lelakihensemlerkononpeerah (6:40:02 PM): ok
orgmanantah.. (6:40:07 PM): aku x surrender lg tau
lelakihensemlerkononpeerah (6:40:13 PM): hehehe..
orgmanantah.. (6:40:23 PM): ok tulun byr cc ni tuk aku
orgmanantah.. (6:40:25 PM): heh
lelakihensemlerkononpeerah (6:40:26 PM): hahaha
lelakihensemlerkononpeerah (6:40:36 PM): nak bayar ngan apa?
lelakihensemlerkononpeerah (6:40:41 PM): habuk bleh?
lelakihensemlerkononpeerah (6:40:45 PM): eheh

orgmanantah.. (6:41:26 PM): pc bodo
orgmanantah.. (6:41:36 PM): habuk pon habuk lah
lelakihensemlerkononpeerah (6:41:40 PM): ok lah
orgmanantah.. (6:41:49 PM): ok lah
orgmanantah.. (6:41:51 PM): pak lah
lelakihensemlerkononpeerah (6:42:02 PM): ok..assalamualaikum..
orgmanantah.. (6:42:05 PM): yelah
orgmanantah.. (6:42:11 PM): kumsalm lah
orgmanantah.. (6:42:13 PM): eh
orgmanantah.. (6:42:17 PM): waalaikumsalam
lelakihensemlerkononpeerah (6:42:23 PM): isk..salam jgn memain laa
lelakihensemlerkononpeerah (6:42:24 PM): ok
lelakihensemlerkononpeerah (6:42:28 PM): c u
orgmanantah.. (6:42:29 PM): silap
orgmanantah.. (6:42:33 PM): k bye
****************************************************
END Of MERAPU thp cipan...
-------------------------------
penat woo wat karangan nih...x dak kaitan hidup @ mati
---THE END----
Wasssalamun..

1 comment:

alisyaa said...

adui la..memang merapu tahap cipan tul la..jangan sedey2 sgt ye...