Haha..Gong Xi Fa Cai..Selamat Menyambut Maal Hijrah...

Yahhh..Salam semua...huhuhu..gong xi..gong xi..hehehe hari ni raya cina..waa..semua olang cuti maa..kedai suma tutup woo..manyak boling..laling aa..(ceh iklan org tua tv3 tuh)...huhuhu..well hari ni aku ditugaskan ntuk membersihkan bilik aku tuh..uhuhuh..banayak benda aku jumpa..antaranya beg skolah aku yg kali terakhir aku bukak time amik spm tahun 2002 harituh...huhuhuh...gila laaa..memory lane la aku...siap aku jumpa tie yg aku pakai..tak bukak lg ikatan dia...notes kimia,fizik,add math..akaun..sejarah..muahaha..buku the pearl pon ada....habih aku teringat zaman skolah dulu²...abih tu sedang aku dok bersihkan laci aku lak, jumpa la koleksi dayakarya aku. Dayakarya ni kira majalah tahunan schoo;l aku laa..aku kumpul sejak dr mula aku masuk..ada 5 buah semua...huhuh..aku selak² helaian tuh..jumpa la page pasal fotografi gambaq klas..muahahaha..nak tergelak tgk muka aku dulu²..huhuh..sambil tu bleh laa usha gambaq awek² lama dan lepas rindu kat depa..hehehehehe....mmg zaman skolah zaman yg takleh dilupakan...walaupon pahit, tapi kat skolah lah tempat aku blajar permulaan sebuah kehidupan...hehehe..Selamat Menyambut Maal Hujrah 1426...Salam..

Comments

Anonymous said…
hmmm..kenangan lame memang sukar dilupekan walau ade kalanya...sukar ditelan..