Cuti dah abes...tp byk kejer belum settle..

salam..huhuhu..tajuk kat atas tu? waa standard la student..suka wat kejer last minute...kalo x, bukan student sejati la namanya..(ehehe...relek..aku saja ja nak wat lawak..konon laa)..hurm..esok aku ada test SAD..8 bab..maksudnya mlm ni aku kena habiskan lagi 5 bab..huhuh..byk giler siot....aku ada masa lagi 23 jam jer lagi..haa..Projek flash group pon x siap, nak ganbatte sebelum ahad ni...isk..aku lupa plak nak tanya shahril topek pasai kutipan derma..k laasampai sini saja..nak tanya syahril-pujaan-sirap jap..syahrilll..oooo syahrilll....Wsalam...

Comments

alisyaa said…
salam...

hmm...student sejati ye..insyaAllah..hmm pasal derma tu kalo bleh bg tau keptusan die as soon as posibble... sebab alisyaa skrg tgh siapkan bhn2 utk program tu..then lagik satu mintak buatkan salinan surat derma tu leh tak??..nanti mase meeting pass aje kat budak2 ni..n jlnkan keje2 diorg k..cakap kat paan nanti kalo bhn2 program tu dah siap..mintak die tolong simpan ye... hehehe..

salam...